ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει πολύ δουλειά να κάνει ως υπεύθυνος εκλογικού αγώνα του κόμματος. Το ίδιο και ο Γιώργος Πέτραινας, υπεύθυνος Νομού. Ειδικά στη Λακωνία ήδη δίνει γραμμή. Καμία συζήτηση και καμία αντιπαλότητα σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα που θα κατέβουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι στη Λακωνία και ιδιαίτερα στη Σπάρτη. Πριν τις εθνικές εκλογές καμία αντιπαλότητα. Τα περισσότερα πρόσωπα προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ και δεν είναι χρήσιμος κανένας διαχωρισμός. Ακολουθούν και οι Περιφερειακές όπου πάλι χρειάζεται ηρεμία.

Αλήθεια είναι ότι η ΝΔ «καίγεται» ώστε να μην έχει διαρροές προς δεξιά ή και αριστερά. Έχει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των εντυπώσεων από τον θάνατο του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου που αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον των βασιλικών, τις συνέπειες της τραγωδίας των Τεμπών και το κόμμα Κασσιδιάρη - Κανελλόπουλου, όπως και άλλα μικρά κόμματα στα δεξιά της.

Επίσης η ΝΔ έχει να αντιμετωπίσει στη Λακωνία ένα κραταιό υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αραχωβίτη κι έναν ενεργό και πάλι Γρηγοράκο ενώ δεν αποκλείεται να εξελιχθεί γαλάζιος πόλεμος ανάμεσα στους υποψήφιους του εθνικού ψηφοδελτίου αφού οι νυν βουλευτές απειλούνται, όσο ποτέ, από τους νεοφώτιστους.

Την ίδια στιγμή η ΝΔ ως πρόγευση για τις Περιφερειακές εκλογές έχει να αντιμετωπίσει έναν Τατούλη που αναμένεται να κάνει την έκπληξη στη Λακωνία ενώ ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της, αν δηλαδή θα είναι ο Νίκας, ο Βλάσσης, ο Λυκουρέντζος ή άλλος…

Ακόμα ένα πρόβλημα για τη ΝΔ είναι το λακωνικό στοιχείο στον Πειραιά…

Όλα αυτά ενώ, έχει διαγράψει τον Πέτρο Δούκα, βλέπει την Τζανετέα να επελαύνει, δεν ξέρει να διαχειριστεί την Σπυριδάκου, κρατά «δεμένο» τον Βερούτη, έχει δυσαρεστήσει τους φίλους της Πατριανάκου, δεν συντονίζεται με τον Αργειτάκο, έχει διχάσει παλαιά και νέα στελέχη του κόμματος με τον άκρατο Μητσοτακισμό και δεν έχει πολλά να πει για την υστέρηση της Λακωνίας σε υποδομές και της Σπάρτης σε ανάπτυξη, ενώ κυβερνά κοντά 4 χρόνια.

Στη φωτογραφία στην πιο πρόσφατη επίσκεψη του Ν. Χαρδαλιά στη Λακωνία, με Τζανετέα, Βέρδο, Μαριώλη και Μαυρομιχάλη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις