ΛΑΚΩΝΙΑ. Με επίσκεψη στο Καστόρι και την κεντρική λαϊκή αγορά Καστορείου εγκαινίασε την προεκλογική της εκστρατεία, τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4), η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας με τη Νέα Δημοκρατία, Μαρία Φραγκή.

Η Φραγκή, συνομίλησε με κατοίκους και ντόπιους παραγωγούς και άκουσε τα προβλήματα τους.

  • «Προβλήματα που πρέπει να λυθούν»

«…Προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των τριτέκνων, των πολυτέκνων, των μόνιμων κατοίκων. Προβλήματα που πρέπει να λυθούν για να γεμίσουν και πάλι τα έρημα χωριά του Νομού μας.», όπως είπε και η ίδια.

Στη συνέχεια, νωρίς το μεσημέρι, η Μ. Φραγκή συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την έλευση του Γ.Γ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημ. Παπαγιαννίδη στην περιοχή που θα πραγματοποιηθεί το Φράγμα της Κελεφίνας, «..ένα έργο που φέρει την πατρότητα η Ν.Δ.»

Η πορεία δημοπράτησης του έργου κατασκευής του Φράγματος (Οινούντα) Κελεφίνας αναλύθηκε εκτενώς στη διευρυμένη σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Λακωνίας.

Το απόγευμα βρέθηκε για επαφές, στη Σκάλα.

  • Τη Μεγάλη Τρίτη

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζοντας το τουρ στην περιοχή, θα συμμετέχει τη Μεγάλη Τρίτη το πρωί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας για το μεγάλο έργο του ΤΟΕΒ Τρινάσου.

Τέλος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Μαρία Φραγκή θα βρεθεί στην Ιερά Μονή Ζερμπίτσας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις