ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Τρίτη 18 Απριλίου

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις Τ.Κ. Ασίνη, Λειβαδάκια, Μεμί, Βασιλίτσι, Άγιο Γεώργιο, Φανερωμένη, Σέλιτσα & Αμμούδι, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από 08:30 έως 15:30 στις 18.04.2023 ημέρα Τρίτη.

Τετάρτη 19 Απριλίου

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στην Πύλο, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από 08:30 έως 16:00 στις 19.04.2023 ημέρα Τετάρτη.

Πέμπτη 20 Απριλίου

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

  • στις Τ.Κ. Σουληνάρι, Βελανιδιά, Κρεμμύδια, Γλυφάδα, Παπούλια, Πλάτανο & Μυρσινοχώρι, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από 08:00 έως 12:00 στις 04.2023 ημέρα Πέμπτη.
  • Στα αρδευτικά Κορυφασίου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από 12:00 έως 15:00 στις 04.2023 ημέρα Πέμπτη.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις