ΛΑΚΩΝΙΑ. Για ακόμη μία φορά επιφανείς Λάκωνες, στέκονται στο πλευρά της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης και κατ’ επέκταση των εμπερίστατων συνανθρώπων μας, που βρίσκονται υπό την σκέπη της τοπικής Εκκλησίας, με γενναίες οικονομικές δωρεές.

Ειδικότερα, λίγο πριν την λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου, η Ιερά Μητρόπολή Μονεμβασίας και Σπάρτης δέχθηκε τις κάτωθι δωρεές προς ενίσχυση του Ταμείου Ευαγών Ιδρυμάτων:

Από τον ομογενή, μεγάλο ευεργέτη του τόπου κ. Ευστάθιο Βαλιώτη και τη σύζυγό του Ματίνα, ποσό 9.100,00€

Από την συμπατριώτισσά μας, κα Ευαγγελία Δούκα, σύζυγο του αειμνήστου μεγάλου δωρητή κι επιχειρηματία Ηλία Δούκα, και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, ποσό 5.000,00 €

Από την ομογενή μας, κα Γεωργία Καλοειδή, σύζυγο του αειμνήστου μεγάλου δωρητή και επιχειρηματία Δημητρίου Καλοειδή, ποσό 5.000,00 €.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες στους προαναφερθέντες δωρητές, ευχόμενος παράλληλα προσωπική και οικογενειακή υγεία, γαλήνη και κατά Θεόν προκοπή.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι, επώνυμα ή ανώνυμα, συμβάλλουν, με οιονδήποτε τρόπο, στην ανακούφιση των αδελφών μας που έχουν ανάγκη. Εύχεται δε σε όλους να εορτάσουν με χαρά την μεγάλη εορτή του Χριστιανισμού, το Πάσχα, και ο Δωρεοδότης Θεός να ανταποδώσει πολλαπλά την φιλανθρωπική τους διάθεση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις