ΛΑΚΩΝΙΑ. Στους Μολάους βρέθηκε την Τρίτη (18/4) η Μαρία Φραγκή υποψήφια Βουλευτής Λακωνίας με τη Νέα Δημοκρατία, συνεχίζοντας έτσι της περιοδεία της.

  • Στην αγορά

Η Φραγκή πέρασε από την αγορά και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής, καταστηματάρχες και επιχειρηματίες. Άκουσε τα προβλήματα, τους προβληματισμούς τους και τα παράπονα τους. Έκανε μια μικρή στάση στον σταθμό του ΚΤΕΛ, πέρασε από το Α.Τ Μολάων, τα καταστήματα Τραπεζών της πόλης , το Νοσοκομείο και το Γηροκομείο όπου και άφησε κεράσματα για τους τροφίμους τους.

Στη συνέχεια πέρασε από τα κατ’ εξοχήν ελαιοπαραγωγικά χωριά, Ασωπό, Παπαδιάνικα και Πλύτρα. Η επικοινωνία με τους κατοίκους εστιάστηκε στα θέματα ανάπτυξης, προώθησης του πρωτογενούς τομέα καθώς και στις νέες μεθόδους αειφόρου ανάπτυξης (Υποδομές, Άρδευση, Νέες Καλλιέργειες).

Όλοι την υποδέχτηκαν με τη χαρακτηριστική τους ευγένεια ελπίζοντας ότι στο πρόσωπό της θα έχουν μια νέα, ώριμη και ενθουσιώδη εκπροσώπηση. Είναι φανερή η ανάγκη για το καινούργιο και η επιθυμία για ανανέωση!

«Διαπίστωσα με χαρά, ότι ο κόσμος εμπιστεύεται τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως θα συνεχίσουν να οδηγούν την Ελλάδα σε καλύτερα και απάνεμα λιμάνια», έλεγε αργότερα η Μ. Φραγκή..

  • Υπάρχει πρόγραμμα

Τετάρτη (19/4)

Την Τετάρτη 19 Απριλίου η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί το Γεράκι , τον Βρονταμά , τον Βλαχιώτη και τη Γλυκόβρυση.

Πέμπτη (20/4)

Την Πέμπτη 20 Απριλίου η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί Ελαφόνησο, Νεάπολη και Ελίκα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις