ΛΑΚΩΝΙΑ. Η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή την Τετάρτη 19/4 επισκέφθηκε το Γεράκι, τον Βρονταμά, τη Γράμμουσα, το Αστέρι, τη Γλυκόβρυση και τον Βλαχιώτη. Εκεί συναντήθηκε με ντόπιους κατοίκους, επιχειρηματίες, αγρότες, κτηνοτρόφους, νέους και ηλικιωμένους.

Οι πολίτες εξέφρασαν τις ανησυχίες και τα προβλήματα τους και αναφέρθηκαν στα βασικά έργα που έχουν καθυστερήσει, όπως ο περιφερειακός δρόμος Σκάλας - Βλαχιώτη, η άρδευση στον κάμπο και στο Γεράκι, η υφαλμύρωση των υδάτων καθώς και η αγορά των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων (γάλα , κρέας , ελιές, λάδι, οπωροκηπευτικά κ.α.)

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «όλοι έδειξαν να πιστεύουν στον δυναμισμό και την προσωπικότητα της, ότι μπορεί να βοηθήσει έμπρακτα και να δώσει λύσεις. Η Μαρία πιστεύει, με ανανεωμένη εκπροσώπηση και ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα επιτευχθούν οι ανάγκες και οι προσδοκίες των Λακώνων».

Πρόγραμμα Πέμπτης 20-4-23

Την Πέμπτη 20 Απριλίου η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί, την Ελαφόνησο ,τη Νεάπολη και την Ελίκα.

Πρόγραμμα Παρασκευής 21-4-23

Την Παρασκευή 21 Απριλίου η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί τις Καρυές, τη Βαρβίτσα, τη Βαμβακού και τη Σελλασία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις