ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από την ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 24.04.2023 ημέρα Δευτέρα , ως κάτωθι:

  • Στην Καλαμάτα , στην οδό Γοργάσου και στις οδούς περιμετρικά ( Ερρίκου Σλήμαν , Σφακιανάκη κ.λπ.) από ώρα 08:00 έως 12:00.

Ειδοποιούνται επίσης οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στις 25.04.2023 ημέρα Τρίτη, ως κάτωθι :

  • Στην Καλαμάτα , στα Ακοβίτικα στην περιοχή περιμετρικά του βενζινάδικου ΒP Κατσαρός , από ώρα 08:00 έως 15:00 .
  • Επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου από τη συμβολή της με την οδό Στ. Κωστοπούλου έως την Οδό Αρτέμιδος (κτίρια ΔΕΗ ) και περιμετρικά , από ώρα 08:00 έως 10:15.
  • Επί της οδού Αθηνών από τα φανάρια του Ασπροχώματος έως έξωθεν Ι.Ν. Αγίας Τριάδας και περιμετρικά , από ώρα 08:00 έως 10:15.
  • Στις περιοχές που βρίσκονται το 12ο Νηπιαγωγείο , 9ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας και περιμετρικά αυτών , από ώρα 08:00 έως 10:15.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις