ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Θανάσης Δαβάκης, βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, πρώην υπουργός και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής απευθυνόμενος στους Λάκωνες με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου σημειώνει ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου συνοδεύονται από πολλά και σοβαρά διακυβεύματα και αυτό που πρέπει όλους, πάνω από όλα να μας διακρίνει, είναι ο σεβασμός στην αλήθεια αλλά και στην νοημοσύνη των πολιτών

«Πριν λίγο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «άνοιξε»και επίσημα την προεκλογική περίοδο.

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου συνοδεύονται από πολλά και σοβαρά διακυβεύματα:

Την πολιτική σταθερότητα, την εισαγόμενη ακρίβεια, την αποτελεσματικότητα του κράτους, το οικογενειακό εισόδημα, το δημογραφικό, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, την αναζωογόνηση της περιφέρειας, τη δημόσια ασφάλεια και την παραβατικότητα, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες, την τουρκική επιθετικότητα και την ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ στην πρώτη γραμμή αυτού του Αγώνα, με μοναδικό κίνητρο την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση των Λακώνων πολιτών στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά και τη συνέχιση των αρκετών και σημαντικών έργων που έχουν ξεκινήσει στη Λακωνία.

Την περίοδο μέχρι τις εκλογές θα ειπωθούν πολλά…

Αυτό όμως που πρέπει όλους, πάνω από όλα να μας διακρίνει, είναι ο σεβασμός στην αλήθεια αλλά και στην νοημοσύνη των πολιτών»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις