ΛΑΚΩΝΙΑ. Το λακωνικό στοιχείο του Πειραιά δεν μπορεί παρά να υποδεχθεί την νέα υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, Σπαρτιάτισσα στην καταγωγή, δικηγόρο Ειρήνη Χιώτη.

Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ειρήνη Χιώτη, εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Α΄ Πειραιώς & Νήσων ως υποψήφια βουλευτής, για να συμβάλει, προφανώς, στην ανανέωση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Η Ειρήνη Χιώτη, είναι κόρη του αείμνηστου δημοσιογράφου και εκδότη, ιστορικού προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων και στελέχους της ΓΣΕΕ, Ανδρέα Χιώτη. Η γνωστή στους συμπατριώτες της Ρένα είναι δικηγόρος και κατέχει γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και την πολιτική. Έχει διατελέσει γενική γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας κατά τα έτη 2005-2010, επιστημονική συνεργάτης της Βουλής στο Υπουργείο Τουρισμού, ενώ το πάθος της για τα κοινά δεν την άφησε ποτέ αμέτοχη. Διακρίνεται για την ευστροφία της, την αμεσότητα, το πείσμα, την ευελιξία και την άνεση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις