ΛΑΚΩΝΙΑ. Κάλεσμα από τους Αγροτοκτηνοτροφικούς Συλλόγους Σπάρτης, Ευρώτα και Ανατολικής Μάνης προς τους συμπολίτες για συμμετοχή σε διαμαρτυρία έξω από το Δικαστήριο Σπάρτης την Παρασκευή (28/4, 08:30) όπου εκδικάζεται αίτηση ανακοπής πλειστηριασμού σε πρώτη κατοικία οικογένειας από την περιοχή της Σκάλας:

  • «Όλες και όλοι την Παρασκευή 28 Απρίλη στις 8:30 το πρωί, στην διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια Σπάρτης, ενάντια σε πλειστηριασμούς.
  • Όλες και όλοι στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Δευτέρα 1 Μάη, στην κεντρική πλατεία Σπάρτης στις 10:30 το πρωί.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Σπάρτης, Ευρώτα και Ανατολικής Μάνης πάντα μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα από τις αντιλαϊκές πολιτικές που διαχρονικά εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα.

Καλούμε όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους να υψώσουν τείχος απέναντι στην λεηλασία των τραπεζών και funds, από την περιουσία του λαού μας που με κόπο και αίμα απέκτησε.

  • Καλούμε όλες και όλους την Παρασκευή 8:30 το πρωί σε διαμαρτυρία έξω από τα Δικαστήρια Σπάρτης να αποτρέψουμε πλειστηριασμό. Να ενισχύσουμε με την φωνή μας την αίτηση ανακοπής πλειστηριασμού σε πρώτη κατοικία, οικογένειας εργαζομένων αυτοαπασχολούμενων από την περιοχή της Σκάλας Λακωνίας.
  • Καλούμε όλες και όλους στην απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη στην κεντρική πλατεία Σπάρτης στις 10:30 το πρωί. Να παλέψουμε αγρότες, εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι ενάντια στους πλειστηριασμούς, στο κόστος παραγωγής, στην ακρίβεια, στο χρηματιστήριο ενέργειας και στις ιδιωτικοποιήσεις σε υγεία και νερό

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις