ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ιωάννης Β. Ατσάλας

Την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Άγιοι Ανάργυροι (Άγιοι Ανάργυροι – Ζούπαινα) τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 71χρονου Ιωάννη Β. Ατσάλα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η αδερφή του Διαμάντω και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντωνία Δ. Μαρκάκη (Χήρα)

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αντωνίας Δ. Μαρκάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία – Δημήτρης Αρίστος , ο αδερφός της Ευάγγελος, τα εγγόνια της Καλλιόπη – Λούις και Σταμάτης, τα δισέγγονα της Πολυτίμη, Γιώργος και Δημήτρης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνα (Ντίνα) Πλειώτα – Χαραπούλου

Το Σάββατο 29 Απριλίου στην Ιερά Μονή Ζερμπίτσης στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Πλειώτα – Χαροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αικατερίνη – Αντώνης και Σπάρτη – Κωνσταντίνος, τα εγγόνια της Κωνσταντίνα, Κανέλλα και Χρήστος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αγγελής Κ. Αγγελάκος

Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αγγελή Κ. Αγγελάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Γιαννούλα – Παναγιώτης, Κυριάκος – Ξακουστή, Δήμητρα – Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς του

Ευαγγελία Γ. Τσούκλερη

Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Άγιο Νικόλαο στους Σουστιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευαγγελίας Γ. Τσούκλερη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαίρη – Ελευθέριος Τερλιάμης τα εγγόνια της Νικόλαος – Αντωνία και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννα Δ. Σπυριδάκου

Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ιωάννας Δ. Σπυριδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Γιαννούλα και Παναγιώτης, τα εγγόνια της Σταυρούλα και Δήμητρα, η αδερφή της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Τσέτσεκας

Τη Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Τσέτσεκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Παναγιώτα – Γεώργιος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρυσάνθη Α. Οικονόμου-Φωτοπούλου

Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στις Β Εργατικές Κατοικίες στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χρυσάνθης Α. Οικονόμου-Φωτοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αναστάσιος, η κόρη της Σταυρούλα, η αδερφή της Πηνελόπη Ριζάκου, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αριστέα Γ. Καμίτση

Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αριστέας Γ. Καμίτση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή της Θάλεια, τα εγγόνια της Δανάη, Θάλεια και Βασιλική, τα ανίψια της Ασπασία – Ιωάννης, Αικατερίνη και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Ι. Βουνάση

Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Άνω Χώρα Βορδόνιας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Ι. Βουνάση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία – Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, Αθανάσιος – Ουρανία Ζαχαράκου, Δήμητρα – Μαξ Μπρίκνερ και Ιωάννης Ζαχαράκος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, η αδερφή της Κωνσταντίνα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Σ. Θεοδωρόπουλος

Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Σ. Θεοδωρόπυλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, η μητέρα του Δήμητρα, τα τέκνα του Στυλιανός, Δήμητρα, Βασιλική – Δημήτριος και Ιωάννα – Γεώργιος, τα αδέρφια του Αναστάσιος και Κωνσταντίνα, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Φλωρεντία Σ. Μιχαλάκου (Χήρα)

Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Φλωρεντίας Σ. Μιχαλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτριος, Απόστολος και Κυριάκος τα εγγόνια της, Φλωρεντία, Ελένη, Αλέξανδρος και Φλωρεντία, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις