ΣΠΑΡΤΗ. Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης, μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατο του Γεωργίου Αποστολόπουλου, «συνταξιούχου καθηγητή του σχολείου μας, σε έκτακτη συνεδρίαση, με αίσθημα βαθύτατης θλίψης, αποφάσισαν ομόφωνα,

  • Να εκφράσουν στους οικείους του, τη βαθιά λύπη τους για τον θάνατο του συναδέλφου μας.
  • Να παραστεί ο Σύλλογος των Καθηγητών στην Εξόδια ακολουθία και στην εκφορά του εκλιπόντος.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Ο Γεώργιος Αποστολόπουλος πρόσφερε άξια, για πολλά χρόνια, τις υπηρεσίες του στο 1ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης, προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσει τις αρχές και τα ιδεώδη που συγκροτούσαν την προσωπικότητά του στους μαθητές του.

Τον χαρακτήριζαν σπάνιο ήθος, σεμνότητα και συναδελφικότητα, η δυναμική του χαρακτήρα του, η αυθεντικότητα της προσωπικότητας του, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα της στάσης του, η ευγένεια και το μεγαλείο της ψυχής του, η επιμονή και το σθένος των πράξεων του και ο πηγαίος σεβασμός και η αγάπη του, προσφέροντας ακούραστα και ανιδιοτελώς στους μαθητές και στους συναδέλφους του.

  • Αποχαιρετούμε τον εκλεκτό συνάδελφο, τον εντιμότατο, αξιοπρεπέστατο Δάσκαλο, που τίμησε και καταξίωσε το έργο του εκπαιδευτικού στο κοινωνικό περιβάλλον της πόλης μας, με ευσυνειδησία και προσήλωση στο χρέος του.

Αγαπημένε μας Γιώργο, ας αναπαυθεί η ψυχή σου και Καλόν Παράδεισο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Αιωνία η μνήμη σου.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης

Η Διευθύντρια - Κυριακοπούλου Γεωργία»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις