ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου παρευρέθηκε ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης μαζί με τους συνεργάτες του Περιφερειακούς Συμβούλους Γιώργο Ρουμελιώτη και Ντίνα Νικολάκου.

Ο κ. Τατούλης συνομίλησε με μέλη του συλλόγου καθώς και με κατοίκους, όπου του εξέφρασαν την έντονη αγωνία τους για την εγκατάλειψη της ευρύτερης περιοχής της Μεγαλόπολης και κυρίως για το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας και της εσωτερικής μετανάστευσης των νέων που εγκυμονεί τον κίνδυνο να οδηγηθεί η πόλη σε μαρασμό.

Ο πρ. Περιφερειάρχης μετά την επίσκεψη του στη συγκεκριμένη εκδήλωση, δήλωσε:

«Ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης απέναντι στους συμπολίτες μου Μεγαλοπολίτες είναι πρωτόγνωρος και προκλητικός. Οι αρμόδιοι Κυβερνητικοί παράγοντες καθώς και οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής του κ. Νίκα περιορίζονται σε επανειλημμένες επισκέψεις - φιέστες, τάζοντας στους πολίτες «λαγούς με πετραχήλια» και «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Οι πολλές υποσχέσεις που έχουν λάβει από την Κυβέρνηση και από την Περιφερειακή Αρχή του κ. Νίκα για τα δήθεν δεκάδες εμβληματικά έργα που πρόκειται να δημιουργηθούν και για τις χρηματοδοτήσεις που πρόκειται να δοθούν στους επαγγελματίες έχουν αποδειχθεί φρούδες ελπίδες.

Ο κ. Νίκας ουδέποτε διεκδίκησε τα έργα, τις υποδομές και τις χρηματοδοτήσεις που θα έπρεπε να δοθούν στη Μεγαλόπολη, επικαλούμενος μάλιστα δημόσια, ότι δεν θέλει να έρθει σε σύγκρουση με τη φιλική του Κυβέρνηση!

Η αδράνεια και η ανικανότητα του κ. Περιφερειάρχη τον καθιστά συνένοχο στο «έγκλημα» που διαπράττεται για τη Μεγαλόπολη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εμπαιγμού του κ. Νίκα απέναντι στους πολίτες της Μεγαλόπολης είναι οι δημόσιες δηλώσεις του στις 28 Ιανουαρίου του 2020, κατόπιν υποσχέσεων της Κυβέρνησης, όταν σε συνέντευξη τύπου δήλωνε ότι για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης περιοχής θα αντληθούν πόροι ύψους 4 δισεκατομμυρίων ευρώ (4.000.000.000€)!

Θα συνεχίσω να διεκδικώ και να συγκρούομαι με οποιαδήποτε Κυβέρνηση εάν χρειαστεί, προκειμένου να σώσουμε τη Μεγαλόπολη, αποκαθιστώντας τη μεγάλη αδικία που συντελείται τα τελευταία χρόνια εις βάρος της. Τέλος τα ψέματα!».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις