ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Μαρία Φραγκή, την ημέρα της Μητέρας, παραχώρησε συνέντευξη στο Notospress. Mίλησε για την απόφασή της να μπει στην πολιτική αλλά και για τις συνθήκες που συνάντησε. Παροτρύνει κάθε γυναίκα - που το νιώθει - να προχωρήσει και να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας καλύτερης ζωής για όλους.

Αναφέρεται στην ταύτισή της με τους πολίτες της Λακωνίας, ως άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Εξηγεί ποιος είναι ο στόχος της μέσα από την πολιτική και περιγράφει την εμπειρία της στην επαφή με τους πολίτες.

Η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου, μητέρα, σύζυγος και κόρη, αφού υπογραμμίσει ότι, η μάνα είναι ευτυχισμένη μόνον όταν ευτυχούν τα παιδιά της, αναφέρεται στα μέτρα της Κυβέρνησης της ΝΔ και στις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για τα αμέσως επόμενα χρόνια, σχετικά με την οικογένεια, τη γυναίκα, τα νέα ζευγάρια. Σημειώνει με έμφαση ότι πρόκειται για μέτρα που θα συμβάλουν σε καλύτερες συνθήκες ζωής, δημιουργίας οικογένειας και προόδου.

Η νέα πολιτικός νιώθει έναν κόμπο και δακρύζει όταν της ζητάμε, για την γιορτή της Μητέρας, να απευθυνθεί στην μητέρα της… Συγκινημένη, μετά από λίγα λεπτά διακοπής, εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα της που «έγινε θυσία» για την οικογένειά της.

Η Μαρία Φραγκή είναι φορέας μιας άλλης άποψης για την πολιτική. Εκφράζει τις ιδέες και τις θεμελιώδεις αρχές της Παράταξης στην οποία ενηλικιώθηκε πολιτικά αλλά εκφράζει και γνώμη χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Δεν υπεκφεύγει, δεν εξωραΐζει, κοιτά κατάματα και μιλάει σταράτα. Λυγίζει μόνον όταν σκέπτεται την μητέρα της και επανέρχεται γιατί ξέρει ότι έχει αγώνα για να φθάσει σε κάθε γωνιά και κάθε καρδιά της Λακωνίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις