ΛΑΚΩΝΙΑ. Τα 20 λεπτά ήταν αρκετά για να αποτυπωθεί το προφίλ του Θανάση Δαβάκη, στη συγκεκριμένη χρονική και πολιτική στιγμή, λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές της 21 Μαίου. Στη συνέντευξή του στο Notospress ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Λακωνία απαντά σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τις δημοσκοπήσεις, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Ελιά, τον Τουρισμό, τα έργα υποδομής και ανάπτυξης στη Λακωνία. Ενδιαφέρον έχει η αναφορά του όταν απαντά στην ερώτηση γιατί η ΝΔ δεν εξοφλεί το χρέος της προς τη Λακωνία αλλά και η αβίαστη παραδοχή του με την φράση «ό,τι είμαι το οφείλω στους Λάκωνες πολίτες».

Ο Θανάσης Δαβάκης εξηγεί τη σημασία του φράχτη στον Έβρο, σημειώνει ότι υπήρξε πολύ λίγα χρόνια κυβερνητικός βουλευτής, υπογραμμίζει την ανάγκη για δυναμισμό στους αγρότες της Λακωνίας και εξηγεί την παρέμβασή του ώστε επενδύσεις τουρισμού 3 αστέρων να υπάγονται σε χρηματοδοτήσεις μέσω προγραμμάτων. Περιγάφει τη Λακωνία ως ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό.

Σημαντική είναι και η αναφορά του στην παράταξη της δεξιάς μιας λαϊκής παράταξης που έχει αφήσει θετικό κι έντονο αποτύπωμα στη χώρα και στη ζωή του Έλληνα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις