ΣΠΑΡΤΗ. Ο φλοίσβος από «το κύμα της Αλλαγής που μεγαλώνει σε όλη την Ελλάδα», όπως το περιέγραψε στην ομιλία του ο Πέτρος Κόκκαλης, ακουγόταν καθαρά σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τις Εκλογές της 21ης Μαΐου

  • Την Κυριακή ψηφίζουμε με Απλή Αναλογική αλλά και με Απλή Λογική – Σε 24 από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας που προήλθαν από την Απλή Αναλογική…

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (17/5 – 17:00) έξω από το εκλογικό κέντρο, στη Σπάρτη.

Η Διάβρωση της Δημοκρατίας, στην Ελλάδα

Ο Πέτρος Κόκκαλης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές αξίες και το Κράτος Δικαίου που κρατούν ενωμένη την Ευρώπη σε αντιδιαστολή με μια Μαύρη Συμμαχία ανελευθερίας που επικρατεί στην καθ’ ημάς Ανατολική Ευρώπη. Πάνω σε αυτό, τόνισε πως για πρώτη φορά μετά τη Μεταπολίτευση, στην Ευρωπαϊκή Ένωση πραγματοποιήθηκε συζήτηση με θέμα «Η Διάβρωση της Δημοκρατίας, στην Ελλάδα»!

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές Σταύρος Αραχωβίτης, Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου, Άντα Σταματάκου, Αλέξης Τσαλπατούρος και Σουλβάν (Βασίλης) Υμέρι.

  • Αραχωβίτης: «Η μεγάλη Κυριακή της Αλλαγής, έφτασε - Η δεύτερη φορά Αριστερά, θα είναι αλλιώς»

«Η μεγάλη Κυριακή της Αλλαγής, έφτασε», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Σταύρος Αραχωβίτης, τομεάρχης και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θέτοντας το διακύβευμα της Κάλπης.

«Η Αλλαγή, θα γίνει», υπογράμμισε. «Η δεύτερη φορά Αριστερά, θα είναι αλλιώς. Η δεύτερη φορά θα είναι χωρίς Μνημόνια. Τη δεύτερη φορά θα κάνουμε εμείς, το πρόγραμμά μας. Έχουμε την εμπειρία. Και χρωστάμε στους πολίτες να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα προοδευτικό, με λυμένα τα χέρια, χωρίς τρόικα και δανειστές πάνω από το κεφάλι μας.

Είμαστε οι πολλοί, και έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Την Κυριακή, λοιπόν με τη Νίκη»

  • Τι είπε ο Πέτρος Κόκκαλης για την προστασία του Λακωνικού Κόλπου, ποια η θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Το διακύβευμα των Εκλογών της 21ης Μαΐου, από τον Σταύρο Αραχωβίτη - Η αισιοδοξία της Παν. Παπαγιαννοπούλου – Η απλή αναλογική για τον Αλ. Τσαλπατούρο – Το κόκκινο πουλί της Άντας Σταματάκου και ένα κάλεσμα – Τι «παίζεται», για τον Βασίλη Σουλβάν Υμέρι

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις