ΠΑΤΡΑ Αποστολή στην Πάτρα έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εκεί όπου σημειώθηκε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας από αυτά που μόνο η ζωή μπορεί να γράψει.

Με διαφορά δυόμιση μόλις μηνών έφυγαν από τη ζωή η 30χρονη Πάολα που βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της στο τρίτο παιδί της και ο σύζυγός της ο 31χρονος Νίκος από ανακοπή, ενώ πίσω έμειναν δύο μικρά αγγελούδια η 11χρονη σήμερα Μελίνα και ο 8χρονος Ραφαήλ.

Το αγαπημένο ζευγάρι ήταν μαζί πάνω από 10 χρόνια και η Πάολα ήταν έγκυος στο τρίτο παιδάκι τους, όταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, ξεκίνησαν οι επιπλοκές, αλλά ο γιατρός της τη διαβεβαίωνε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Ένα πρωί στο σπίτι η Πάολα έπεσε την ώρα που πήγε να σηκωθεί από το κρεβάτι, ενώ ο 4χρονος τότε γιος της, προσπαθούσε για τρεις ώρα να ξυπνήσει, την μαμά του που είχε φύγει από τη ζωή.

Δύο μήνες μετά ο Νίκος μη μπορώντας να διαχειριστεί την απώλεια της αγαπημένης του πέθανε από ανακοπή.

«Δεν προλάβαμε να πενθήσουμε τα παιδιά μας. Έπρεπε να σταθούμε στα εγγόνια μας, στο πώς θα πορευτούν αυτά τα παιδιά…

Ο γαμπρός μου ήταν ένα εξαίρετο παιδί, την αγαπούσε πολύ και μας το απέδειξε. Όταν έφυγε η Πάολα του είχα πει ότι ήταν πολύ νέος και ότι θα μπορούσε να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Εκείνος, όμως, δεν ήθελε. Έλεγε ότι η Πάολα ήταν η μισή ζωή του…

Άνοιξε η καρδιά του σαν τριαντάφυλλο. Δεν άντεξε από τη στεναχώρια του, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Την ώρα που την έθαβαν της έλεγε “Θα έρθω σύντομα κοντά σου”…», τόνισε μεταξύ άλλων δακρυσμένος στην κάμερα της εκπομπής και στην Ευγενία Πουλόπουλου ο κ. Νίκος, πατέρας της αδικοχαμένης Πάολας.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις