ΜΑΝΗ. Μία ομάδα μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αναλάβει… δράση και μάλιστα εθελοντική, ξεκινώντας από το Βαθύ, του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

«Όλες οι προεκλογικές καμπάνιες ρυπαίνουν το περιβάλλον. Η δική μας το καθαρίζει», λένε στον ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, αφού οι εθελοντές,

  • την Κυριακή 4/6/2023, το πρωί στις 9:00,
  • συναντιούνται στο Βαθύ και
  • καθαρίζουν την παραλία

Μετά έχει κουβεντούλα και διασκέδαση..

  • «Θα χαρούμε να οργανώσουν και άλλοι φορείς ανάλογες δραστηριότητες και να συμμετέχουμε και εμείς»

«Θα χαρούμε να οργανώσουν και άλλοι φορείς ανάλογες δραστηριότητες και να συμμετέχουμε και εμείς. Γιατί εμείς κρατάμε αυτά που μας ενώνουν με τους ανθρώπους και όχι αυτά που μας χωρίζουν», έλεγαν από την Ομάδα Μελών και Φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Eδώ και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος μας λένε σε όλους τους τόνους,

“Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου”

Σήμερα μία ομάδα μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Ίσως της φώτισε το μυαλό ο κεραυνός του εκλογικού αποτελέσματος. Αποφάσισε λοιπόν να ξεκινήσει δραστηριότητες, σαν έμπρακτη προεκλογική καμπάνια, τις οποίες δεσμεύεται να συνεχίσει και μετεκλογικά. Συνειδητοποίησε πως η ανθρώπινη ανάγκη για ομαδικότητα, συλλογική εργασία, διασκέδαση κ.λπ. είναι αξεπέραστες και διαχρονικές.

Την Κυριακή 4/6/2023 το πρωί στις 9:00, συναντιόμαστε στο Βαθύ και καθαρίζουμε την παραλία και στη συνέχεια ό,τι προκύψει συζητώντας και διασκεδάζοντας.

Όλες οι προεκλογικές καμπάνιες ρυπαίνουν το περιβάλλον. Η δική μας το καθαρίζει.

Θα χαρούμε να οργανώσουν και άλλοι φορείς ανάλογες δραστηριότητες και να συμμετέχουμε και εμείς. Γιατί εμείς κρατάμε αυτά που μας ενώνουν με τους ανθρώπους και όχι αυτά που μας χωρίζουν.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις