ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ. Ήταν ένα έγκλημα που είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Ένας 60χρονος άνδρας στην Ανδραβίδα, ομολόγησε πως σκότωσε μια 37χρονη μητέρα των παιδιών και τον σύζυγό της με πυροβόλο όπλο ενώ έπνιξε τα δυο μωρά τους ηλικίας 3ων και δύο ετών. Η υπόθεση αναβιώνει στα δικαστήρια στις 9 Ιουνίου.

Όλα συνέβησαν πριν από περίπου ένα χρόνο όταν ο 60χρονος που νοίκιαζε το σπίτι του στο ζευγάρι με χρήση πυροβόλου όπλου πυροβόλησε εξ επαφής τον 32χρονο άνδρα και την 37χρονη σύζυγό του ενώ παράλληλα προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στα δυο μικρά παιδιά της οικογένειας. Στην συνέχεια μετέφερε τις σορούς των ενήλικων θυμάτων και τις τοποθέτησε σε τρέιλερ ιδιοκτησίας του που ήταν σταθμευμένο σε αποθήκη του. Επιπλέον ο καθ΄όμολογίαν δολοφόνος είχε εναποθέσει δίπλα από το τρέιλερ πάνω σε κλινοσκεπάσματα τη σορό του 3χρονου αγοριού ενώ η σορός του 2ετών παιδιού εντοπίστηκε από τον 12χρονο γιος της 37χρονης την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι. Ο 60χρονος δράστης μετά την πράξη του διέφυγε πεζός και με το φορτηγάκι του τράπηκε σε φυγή.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και ο 60χρονος συνελήφθη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Η Κατερίνα Σουλιώτη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ταξίδεψαν στην Ανδραβίδα όπου οι κάτοικοι της περιοχής είναι ακόμα σοκαρισμένοι από το τραγικό περιστατικό.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις