ΣΠΑΡΤΗ. Με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης (7/6) έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του ο μέχρι χθες δημοτικός σύμβουλος της Παράταξης Αργειτάκου (Ενωμένοι πολίτες Δ. Σπάρτης), Νίκος Τσούκλερης.

Ο Ν. Τσούκλερης επικαλείται προσωπικούς λόγους για την κίνησή του αυτή, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, Σταύρο Αργειτάκο, «καθώς και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους».

Αναλυτικά

Αξιότιμη κα. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Σπάρτης,

Με την παρούσα επιστολή, σας γνωστοποιώ την αποχώρηση μου από την δημοτική παράταξη «Ενωμένοι πολίτες Δ. Σπάρτης» για προσωπικούς λόγους

Συγχρόνως, σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να παραμείνω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος έως την λήξη της θητείας μου, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις, συνεχίζοντας να ασκώ, όπως άλλωστε πράττω σε όλη αυτήν την θητεία, εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της παράταξης κ. Σταύρο Αργειτάκο, καθώς και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, για την αρμονική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Παρακαλώ όπως αναγνώσετε την παρούσα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου..

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις