ΣΠΑΡΤΗ. Απάντηση στο δημοσίευμα του notospress.gr σχετικά με τον κίνδυνο αναστολής λειτουργίας του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου Σπάρτης, όπως αυτός (ο κίνδυνος) αποτυπώθηκε σε επιστολή της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.), εξέδωσε η Διοικήτρια του Ιδρύματος, κα Εύη Παπαγεωργίου.

«Το Κυτταρολογικό Εργαστήριο αποτελεί ένα από τα πολλά εργαστηριακά τμήματα του ΓΝ Λακωνίας, το οποίο στελεχώνεται με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Ο συνδυασμός της επικείμενης συνταξιοδότησης μιας υπαλλήλου με την παράλληλη αναρρωτική άδεια του δεύτερου εργαζόμενου θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα δυσλειτουργίας του τμήματος αν η Διοίκηση του ΓΝ Λακωνίας δεν είχε προχωρήσει άμεσα στην μετακίνηση άλλης υπαλλήλου από τον εργαστηριακό τομέα.

Από τη στιγμή που το τμήμα έχει καλυφθεί, πριν δημιουργηθεί δυσλειτουργία του, δεν είναι αντιληπτή η κινδυνολογία για αναστολή λειτουργίας και οι εικασίες που δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

  • Είναι σαφές ότι οι απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να λειτουργεί επαρκώς το συγκεκριμένο τμήμα, όπως και τα άλλα εργαστηριακά τμήματα, έχουν ήδη γίνει από τη Διοίκηση του ΓΝ Λακωνίας και αφορούν στις εσωτερικές μετακινήσεις αλλά και στην στελέχωση με αιτήματα πρόσληψης προσωπικού, επομένως και δεν υφίσταται κανένα ζήτημα προς το παρόν.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις