ΣΠΑΡΤΗ. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Παναγιώτης Φλώρος συζητά με τον δημοσιογράφο Ηλία Μπόνο, στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα» συμπαραγωγή της Apela.gr και του Notospress.gr.

O κ. Φλώρος Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων Πελοποννήσου και μέλος τους ΔΣ της ΕΣΕΕ αναφέρεται στη θέση που έχει σήμερα ο έλληνας έμπορος. Σημειώνει ότι η Κυβερνητική πολιτική δεν βοηθά ούτε το εμπόριο ούτε και τον συνδικαλισμό των εμπόρων.

«Μπορεί ο έμπορος θα θέσει βέτο» ήταν το ερώτημα και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης απαντά καταφατικά.

Δύο σημαντικές αναφορές κάνει ο Παναγιώτης Φλώρος. Στο έργο Open Mall που αναμένεται να ξεκινήσει στις οδούς Βρασίδου, Αγησιλάου και Γκορτσολόγου. Όπως λέει πρόκειται για έργο 2 εκ.€ που εξασφάλισε ο Εμπορικός Σύλλογος και πρέπει να προχωρήσει χωρίς προσκόμματα και καθυστερήσεις. Αναφέρεται επίσης στο θέμα της Λαϊκής Αγοράς και στην ανάγκη να αναβαθμιστούν οι χώροι που τελείται και σημειώνει ότι η σημερινή Λαϊκή δίπλα στην Δημοτική αγορά έχει διαμορφώσει συνθήκες, χρήσεις και λειτουργίες και θα πρέπει να παραμείνει στο κέντρο της πόλης.

Ο Παναγιώτης Φλώρος αναφέρεται και στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης επισημαίνοντας ότι είναι θετικό όταν έμποροι εμπλέκονται ως υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια δήμων και Περιφέρειας. Μπορεί αυτό να απαιτεί χρόνο (που δεν υπάρχει στον έμπορο) αλλά είναι σημαντικό.

Η συνέντευξή διαρκεί μόνον 20 λεπτά και έχει ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις