ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ) συμμετείχε στην Εκθεσιακή Δραστηριότητα, «𝚱𝚶𝚸𝚰𝚴𝚯𝚰𝚨 𝚷𝚬𝚲𝚶𝚷𝚶𝚴𝚴𝚮𝚺𝚶𝚺 𝟐𝟎𝟐𝟑», η οποία πραγματοποιήθηκε (15 έως 18 Ιουνίου 2023), στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου (Πλατεία Φλοίσβου) στο κέντρο της Κορίνθου.

Η έκθεση «𝚱𝚶𝚸𝚰𝚴𝚯𝚰𝚨 𝚷𝚬𝚲𝚶𝚷𝚶𝚴𝚴𝚮𝚺𝚶𝚺 𝟐𝟎𝟐𝟑», τέλεσε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και άλλων φορέων.

Πρόκειται για ένα θεσμό, που δημιουργήθηκε πριν μερικά χρόνια μετά από πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με την υποστήριξη των Επιμελητηρίων Αχαΐας και Ηλείας, με σαφή στόχο την Περιφερειακή διάσταση του Εκθεσιακού θεσμού και την ανάδειξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών των περιοχών μας.

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ) με το περίπτερό της, είχε τη δυνατότητα να ενημερώσει τους επιχειρηματίες που προέρχονται από τους χώρους των τροφίμων και ποτών, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, της ενέργειας, του τουρισμού και των υπηρεσιών για την νέα προγραμματική περίοδο του «Ανταγωνιστικότητα 2021 – 2027».

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, της ΔΕΠ και του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας στον χαιρετισμό του επεσήμανε ότι: «Η έκθεση αυτή που έχει εδραιωθεί ως εξαιρετική και πλουραλιστική διοργάνωση αποτελεί ένα πολύ σημαντικό θεσμό για την στήριξη και ανάδειξη της περιφερειακής επιχειρηματικότητας. Η στήριξη του συνόλου των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου στον θεσμό αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη, θέτοντας τα θεμέλια για μια συνεχή ανοδική πορεία προβάλλοντας κυρίως τις νέες επιχειρήσεις, την καινοτομία αλλά και την εξωστρέφεια. Στα πλαίσια αυτά, χαιρετίζουμε την διοργάνωση, είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία της και θα συνεισφέρουμε σε απόλυτο βαθμό για αυτήν.»

Μεταξύ άλλων, με την ιδιότητα του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ, αναφέρθηκε συνοπτικά, στα αποτελέσματα στήριξης των επιχειρήσεων, καθώς είναι ο φορέας που έχει ως αρμοδιότητα την διαχείριση Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καλύπτει επιχειρησιακά το σύνολο της επικράτειας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις