ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος», ανακοινώνει τις ακόλουθες Βραβεύσεις Μέλους της:

  1. Η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, απένειμε: 3ο Βραβείο στην Αγλαΐα Κωνσταντέλλη, για τη συμμετοχή της με ελεύθερο ποίημα: «Έτσι μ’ έμαθες» στον 18ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζογραφίας, που προκήρυξε η Ε.Λ.Β.Ε. τιμώντας τα 100 χρόνια από τη Μηκρασιατική καταστροφή.
  2. Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων (Ε.Π.Ο.Κ.), απέμεινε 1ο Βραβείο στην Αγλαΐα Κωνσταντέλλη, για τη συμμετοχή της με το ποίημα: «Αυτή είσαι Ευδοκία», στον 13ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: «Γυναίκα-Μάνα-Αγωνίστρια».

Επίσης, στον ίδιο Διαγωνισμό, βραβεύτηκαν:

Α) Στην κατηγορία: Διήγημα με θέμα: «Ο συναισθηματικός κόσμος των ανθρώπων μετά Covid εποχής», με το 1ο Βραβείο, η κόρη της κας Κωνσταντέλλη, Γεωργία Φασουλοπούλου, με το διήγημά της «Ημερολόγιο καραντίνας».

Β) Στον 13ο Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του (Ε.Π.Ο.Κ.), με το 1ο Βραβείο, ο γιος της κας Κωνσταντέλλη, Πάνος Φασουλόπουλος, με το εικαστικό έργο του, που είχε το θέμα: «Πόλεμος και Ειρήνη».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις