Γράφει η Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου*

Το σημερινό αποτέλεσμα κάνει τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να νιώθει μεγάλη ευθύνη για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών που την εμπιστεύθηκαν. Η ΝΔ εξασφάλισε ισχυρή αυτοδυναμία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν διαμορφώσει κι εκφράζουν ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία υπέρ του προοδευτικού εκσυγχρονισμού και του υπεύθυνου πατριωτισμού. Οι πολίτες επιβράβευσαν την προσπάθεια που έγινε τα προηγούμενα χρόνια , τη συνέπεια λόγων και έργων, την αναγνώριση και τη διόρθωση λαθών, τον προγραμματικό λόγο για το μέλλον και απέρριψαν την ισοπεδωτική κριτική, την τοξικότητα, το ψέμα και τον διχαστικό λόγο. Οι επόμενες μέρες για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο. Οι μεγάλοι στόχοι που τέθηκαν για αύξηση μισθών, αναμόρφωση του ΕΣΥ, για ένα κράτος πιο φιλικό στον πολίτη, για μια Ελλάδα πιο ασφαλή, για μείωση των ανισοτήτων που θα επιτευχθεί μέσα από τη δυναμική ανάπτυξη θα είναι ο οδηγός της κυβερνητικής δράσης.

Με το παρόν μήνυμα μου εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες τόσο για την στήριξη τους σε εμένα προσωπικά όσο και την στήριξη τους στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ δίπλα Σας για να γίνει το όραμα μας πραγματικότητα για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση

(*) Πολιτευτής Λακωνίας

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις