ΛΑΚΩΝΙΑ. «Η στρατηγική νίκη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μεγάλη ευθύνη για όλους μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών», τονίζει σε μήνυμά του ο Θανάσης Δαβάκης, σχετικά με το αποτέλεσμα της κάλπης της 25ης Ιουνίου…

«Οι Έλληνες πολίτες επιβεβαίωσαν και πάλι την απόφασή τους να προχωρήσει η Πατρίδα μας, μπροστά. Είναι επιλογή σταθερότητας και όχι στασιμότητας!

Οι συμπολίτες μας μετά τα τραύματα της χρεοκοπίας είναι έτοιμοι να στηρίξουν τολμηρές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και απεφάσισαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καταλληλότερος για αυτό.

Η στρατηγική νίκη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μεγάλη ευθύνη για όλους μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών.

Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους Λάκωνες που στήριξαν τη μεγάλη λαϊκή μας Παράταξη, καταγράφοντας και πάλι το μεγαλύτερο πανελλαδικά ποσοστό, υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Να τους ευχαριστήσω επίσης για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό μου, γεγονός που το θεωρώ ως ΧΡΕΟΣ μου απέναντί τους για έμπρακτη ανταπόδοση με σκληρή δουλειά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τον τόπο μας!

Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος ούτε περιθώριο για δισταγμούς και αμφιταλαντεύσεις!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις