ΣΠΑΡΤΗ. Οι εξελίξεις γύρω από τα δημοτικά πράγματα στη Σπάρτη πυροδοτούνται. Ο Χρήστος Α. Πλειώτας, παρεμβαίνει σχετικά με όσα εξελίσσονται στον δήμο Σπάρτης γύρω από το κόμμα «Σπαρτιάτες».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το δημοτικό συμβούλιο δήμου Σπάρτης πρόκειται έμαθα να συνεδριάσει για το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»!!! Τεράστιο λάθος, μέγα ολίσθημα, ασυγχώρητο ατόπημα… Τί πάμε να αποδείξουμε;;; Τι φοβόμαστε ότι κινδυνεύουμε να νομιμοποιήσουμε;;; Γιατί κραυγάζουμε τόσο υποκριτικά;;; Τι δήθεν προστατεύουμε;;; Θα έρθει το κυρίαρχο πολιτικό όργανο του μητροπολιτικού δήμου του νομού μας, να διαμαρτυρηθεί που κάποιοι, σε καιρό Δημοκρατίας, πολιτεύτηκαν νόμιμα λέγοντας το κόμμα τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»;;; Τέτοιες πρωτοβουλίες με κάνουν να προβληματίζομαι έντονα για το αν πρέπει να απέχω απ τα κοινά για ακόμα μία φορά. Αν υπάρχει Προεδρος Δ.Σ Δήμου Σπάρτης ας σταματήσει την φαιδρότητα !!! Όσο για το ανέκδοτο της συνάντησης ενός Δημάρχου που δεν έχει καμία αναγνωρισιμότητα με τους παρωχημένους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ένα έχω να πω: Κρίμα σε αυτή την πόλη και το μεγαλείο της! Τους ευχαριστώ γιατί με ωθούν στην ενεργό συμμετοχή μου μια ώρα νωρίτερα.»

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Πλειώτας έχει απομακρυνθεί από το ενδεχόμενο δημιουργίας δημοτικού συνδυασμού και συζητά τη συνεργασία του με έναν από τους συνδυασμούς που ήδη έχουν ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις