ΜΟΛΑΟΙ. Ο δήμαρχος Μονεμβάσιας Ηρακλής Τριχείλης μέσα σε 10 λακωνικές προτάσεις περιγράφει, αξιολογεί και διεκδικεί. Ανακοινώνει έτσι την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ενότητα Δημιουργία». Επισημαίνει ότι ο Δήμος Μονεμβάσιας σημείωσε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα και έχει δρομολογήσει σημαντικά νέα έργα που οδηγούν την παράταξη που βρίσκεται στην δημοτική αρχή προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της να συμμετέχει και πάλι στις εκλογές.

Ο Ηρακλής Τριχείλης αναφέρει:

«Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, διεκδικώντας για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη σας.

Στις εκλογές αυτές οι υποψήφιοι σύμβουλοι των Κοινοτήτων θα βρίσκονται σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους Δημάρχους και Συμβούλους.

Ο Συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του οποίου είμαι επικεφαλής, ολοκληρώνει τρεις καλλικρατικές θητείες κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα επιτυχημένες.

Στο Συνδυασμό μας συμμετέχουν άτομα με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς και πολλά νέα με διάθεση για δουλειά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Κατά την τρέχουσα θητεία:

Διαχειριστήκαμε με πολύ καλά αποτελέσματα την κρίση του κορωνοϊού, εξυπηρετώντας τους Δημότες και βοηθήσαμε ποικιλοτρόπως το Νοσοκομείο Μολάων και το Κέντρο Υγείας Νεάπολης.

Υλοποιήσαμε πολλά έργα σε όλες τις Κοινότητες και πολλά βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο κατασκευής, παρά τη μεγάλη μείωση της ετήσιας επιχορήγησης για έργα που λαμβάνουν οι Καλλικρατικοί Δήμοι, εξασφαλίζοντας πόρους από προγράμματα.

Εντάξαμε μεγάλα και εμβληματικά έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ στις ανταγωνιστικές προσκλήσεις όλων των ευρωπαϊκών και κρατικών προγραμμάτων και είμαστε από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα σε εντάξεις έργων.

Λόγω του μεγέθους και της ιδιαιτερότητας, η υλοποίησή τους που ξεκινά τώρα, είναι σύνθετη και απαιτείται μεγάλη ικανότητα και εμπειρία για να περατωθούν και να μην ακυρωθούν, κάτι που αποτελεί ένα βασικό λόγο για την κάθοδό μας στις εκλογές.

Για την επόμενη θητεία, προχωράμε σε ένα ευρύ σχεδιασμό έργων και ενεργειών σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας ελπίδα για ένα ακόμη καλύτερο αύριο σε όλους τους Δημότες.

Με βάση τα πεπραγμένα μας έως τώρα και με την προσοχή μας στραμμένη στο μέλλον, ζητάμε να μας εμπιστευθείτε ξανά για να συνεχίσουμε το έργο μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις