ΜΟΛΑΟΙ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ στην Γενική Συνέλευση στις 12/03/2023 αποφάσισε να μην συμμετέχει ούτε να υποστηρίξει καμία από τις συμμετέχουσες κινήσεις (δημοτικούς συνδυασμούς) στην εκλογική διαδικασία των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου 2023. Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορούν να πράξουν κατά συνείδηση.

Η Συντονιστική του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σχετικά: «Όσα μέλη εμπλακούν στο εν λόγω εκλογικό αγώνα οφείλουν να δρουν και να πράττουν σύμφωνα με την αριστερή τους συνείδηση και ιδεολογία, εκφράζοντας, από όποια θέση κατέχουν, τις διακηρυγμένες θέσεις – απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα θέσεις χρήσιμες και ωφέλιμες στην τοπική κοινωνία .

Η Ανωτέρω απόφαση δεν αφήνει περιθώρια για ανακοινώσεις από την παράταξη «ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» σε ιστότοπο και μάλιστα με στρεβλά στοιχεία.

Ξεκινά η ανακοίνωση για να κριτικάρει μια πολιτική κίνηση ενός μέλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με γελοιογραφία του βασικού ΤΡΟΛ της Ν.Δ κατά του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ , ενώ χρησιμοποιεί και ψευδή στοιχεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παίρνει αποφάσεις στα όργανά του με πλειοψηφία .Έτσι είχε γίνει και το 2019 μετά απόφαση γενικής συνέλευσης, για την συμμετοχή μας στο συνδυασμό του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ. Εξ άλλου στην δια ζώσης συζήτηση στο ιατρείο του επικεφαλής της εν λόγω παράταξης, συμμετείχαν 5 σύντροφοι του τότε συντονιστικού. Ενώ το παράπονο του νυν Δημάρχου, το οποίο διατυπώθηκε προφορικά και στον τότε συντονιστή της οργάνωσής μας, ήταν γιατί να υποστηρίξετε κάποιον «λιγότερο ικανού εμού».

Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΤΑΣΗ του κάθε ενός μπορεί να επικριθεί ή να αποδοκιμαστεί όχι όμως με λεκτικές υπόνοιες, που στόχο έχουν την κηλίδωση της προσωπικότητας και την δολοφονία του χαρακτήρα του κρινόμενου. Αυτή δε η επιλογή, δεν μπορεί και δεν πρέπει να συσχετίζεται με την καταστατική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις