ΠΑΤΡΑ. Το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Ιουλίου εξέπνευσε ο νεαρός που νοσηλευόταν διασωληνωμένος, λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού που υπέστη από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα, στην περιοχή Μποζαΐτικα την προηγούμενη Κυριακή, 23 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το Tempo24.news, ο 22χρονος Ρομά, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στους δύο ανέρχονται πλέον οι νεκροί της τραγωδίας, καθώς από την πτώση της γέφυρας σκοτώθηκε επί τόπου ένας 44χρονος Ρομά.

Συγκλονιστικό βίντεο λίγο πριν την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα

Στο βίντεο φαίνονται έξι άτομα να βρίσκονται κάτω από την γέφυρα, τμήμα της οποίας είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Στο πάνω μέρος της γέφυρας ακούγονται ήχοι από μηχανήματα.

Από το πάνω μέρος πέφτουν μπάζα την ώρα που οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από τη γέφυρα παρακολουθούν φοβισμένοι, ενώ κάποιος άλλος μαζεύει τα σίδερα που έχουν καταρρεύσει.

Ένας από τους τραυματίες, ο Μάριος Κουτρομπάνος, που ήταν κάτω από τη γέφυρα πριν αυτή καταρρεύσει, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως δεν τους είχε δοθεί να απομακρυνθούν από το σημείο. «Άκουσα το σφυρί να χτυπάει χωρίς να μας δώσουν εντολή να βγούμε. Στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα και τους πλάκωσε όλους. Όπως έπεσε, μας πέταξε πάνω στις πέτρες», τόνισε μεταξύ άλλων.

Πάτρα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση της γέφυρας

Στο βίντεο φαίνονται οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να εντοπίσουν εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια λίγες μόλις στιγμές μετά την άφιξή των δύο πρώτων οχημάτων της ΕΜΑΚ στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Πάτρα: Ελεύθεροι υπό όρους άλλοι δύο από τους συλληφθέντες για την κατάρρευση της γέφυρας

Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν την Παρασκευή (28/7) άλλοι δύο συλληφθέντες, για την κατάρρευση της γέφυρας στα Μποζαΐτικα στην Πάτρα.

Η απολογία τους στον ανακριτή έγινε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται, σύμφωνα με το tempo24.news.

Σημειώνεται την Πέμπτη (27/7), απολογήθηκε ο υπεύθυνος μηχανικός ασφαλείας του έργου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις