Γράφει ο Δήμος Νταλιάνης

Στα γεωγραφικά όρια του Δήμου μας φέτος μέχρι στιγμής μετράμε περίπου 3.200 στρ. Τα 200 στρ. αγροτικές εκτάσεις και τα υπόλοιπα χορτολιβαδικές.

Βλέποντας τους πανηγυρισμούς κάποιων πειθήνιων προσώπων προς τη δημοτική αρχή για την έγκαιρη επέμβαση δήθεν της πολιτικής προστασίας του Δήμου, τους αντιδημάρχους , τον εθελοντικό σταθμό κλπ κρίνεται αναγκαίο να θυμίσουμε τα παρακάτω:

Πρόκειται για ομάδα ανθρώπων που νέμονται την εξουσία, είναι στο ψηφοδέλτιο της ίδιας παράταξης που αλληλοθαυμάζονται!!

Η ίδια ομάδα που υποτίθεται εκτελεί (τα καθήκοντα της όπως αυτό προβάλλεται στα social media, ξέχασε ή μάλλον κάνει τουμπεκί το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει καμία μέριμνα για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων (που περιλαμβάνουν για το Δήμο Ευρώτα: Βασιλάκιο , Κρεμαστή, Καρίτσα, Ζαραφώνα) από το πρόγραμμα AntiNero ΙΙ ύψους 70 εκ.

Δεν έκαναν καμία ενέργεια προς τα Δασαρχεία για αυτό, όπως και καμία εργασία διάνοιξης και βελτίωσης της πρόσβασης για λόγους πυροπροστασίας . Ιδιαίτερα σε χωριά και οικισμούς όπως το Ασήμι, Δαφνί, Πλουμιτσα, Ζαραφώνα, Γεράκι αν πιάσει φωτιά και δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, και στη θάλασσα δύσκολα θα σβήσει....

Δεν έβγαλαν κουβέντα ούτε μετά τις καταγγελίες συνδικαλιστών πυροσβεστών που μένει αφύλακτη η Λακωνία.

Πάντως όλο το αλισβερίσι των παραπάνω εστιών εξουσίας και η διαχείριση άνω των 90.000 Χιλ ευρώ ετησίως δίνει υποψηφίους..

Η αντιμετώπιση των αγροτοδασικών πυρκαγιών προϋποθέτει την πλήρη αναθεώρηση των πρακτικών που εφαρμόζει ο Δήμος μέχρι σήμερα , όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις