ΣΠΑΡΤΗ. Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη Σπάρτη. Χαρακτηριστική ήταν η παρουσία – χαιρετισμός του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα στο δείπνο της φιλοξενίας όπου ως πρώτος πολίτης της Σπάρτης παρείχε πληροφορίες από την ιστορία της πόλης χωρίς να παραλείψει, ως άνθρωπος της αγοράς, να αναφερθεί και σε θέματα ανταγωνισμού τονίζοντας ότι ο ανταγωνισμός από τα σούπερ μάρκετ θα συνεχίσει να εντείνεται, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις γεύσεις και τη φρεσκάδα του φούρνου της γειτονιάς. Συνεχάρη τον Νίκο Μάζη για την άρτια διοργάνωση και για τη προσέλευση στη Σπάρτη αρτοποιών από όλη την Ελλάδα και δεσμεύθηκε ότι η Δημοτική Αρχή ήταν και θα είναι δίπλα τους.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Λακωνίας Νίκος Μάζης ευχαριστεί τον δήμαρχο Σπάρτης με σχετική επιστολή:

«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή που μου κάνατε και τη χαρά που μου δώσατε με την παρουσία σας να παρευρεθείτε στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμή της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος.

Η παρουσία σας σε μια ιστορική στιγμή για τη ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ και ταυτόχρονα μια τόσο σπουδαία στιγμή της δικής μου συνδικαλιστικής δράσης ήταν εξόχως σημαντική τόσο γοα το Σωματείο όσο και για εμένα τον ίδιο, καθώς αναδείχθηκε τόσο η συνεισφορά του Σωματείου σε συνδικαλιστικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο όσο και η εκτίμηση που αυτό και οι εκπρόσωποι του απολαμβάνουν από τις αρχές του τόπου, ενώ παράλληλα τιμήσατε με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους μας .

Τέλος σας ευχαριστώ –και εκ μέρους και των υπολοίπων παρευρισκομένων- για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας δώσατε για την ιστορία της Πόλης μας της οποίας είστε άριστος γνώστης.

Εύχομαι να ανταποκρίθηκα κατά το δυνατόν καλύτερο στο ρόλο του οικοδεσπότη και ζητώ συγγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις, οι οποίες οφείλονται αποκλειστικά στο άγχος, την κούραση και την πίεση του χρόνου!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις