ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Με οκτώ νέους συνεργάτες στις τάξεις της Νέας Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης συνεχίζει την πορεία προς τις εκλογές. Το ψηφοδέλτιό του δυναμώνει σημαντικά με ανθρώπους της βάσης, της κοινωνίας, της διπλανής πόρτας με σημαντική και καθημερινή προσφορά και παρουσία.

Οι νέοι συνεργάτες του είναι οι: Αναστασία Λάμπου, Ανδριάνα (Άντα) Δανιήλ-Τερζή, Βασίλειος Σαλάκος, Γιώργος Χελιώτης, Ελένη Μερκούρη, Ηλέκτρα Μπάρκα, Κατερίνα Παπαχρήστου-Δεληγιάννη, Κωνσταντίνος Γεωργίου.

Αναστασία Λάμπου

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» την ενεργό, δραστήρια πολίτη Αναστασία Λάμπου στην Π.Ε Κορινθίας. Η Αναστασία (Νατάσα) Λάμπου, είναι ελεύθερη επαγγελματίας - ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου από το 1999 στο Ξυλόκαστρο. Εκλεγμένη εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) και Γραμματέας της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ο.Ε.ΕΣ.Π. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου (1η γυναίκα στην 100χρονη ιστορία του) και πρόεδρος των μεταπτυχιακών φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Έχει έμπρακτα συμβάλλει στην προβολή της Κορινθίας με δράσεις και τηλεοπτικές/ραδιοφωνικές συνεντεύξεις σε κεντρικά Μ.Μ.Ε (Star, Alpha, EΡΤ3, ΕΡΑΣΠΟΡ, κτλ). Είναι απόφοιτη της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master of Arts) στον τομέα της Βυζαντινής Τέχνης & Αρχαιολογίας, με ειδίκευση στην χρονολόγηση Βυζαντινών τοιχογραφιών (Α.Π.Θ.). Επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού από το Universita Cattolica (Milano) στην Τέχνη (Sacro cuore), με ειδίκευση στα ψηφιδωτά της Ραβέννα. Είναι παντρεμένη με τον Λάμπρο Μπούκλη και έχουν έναν γιο ηλικίας 14 ετών».

Ανδριάνα (Άντα) Δανιήλ-Τερζή

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Ανδριάνα (Άντα) Δανιήλ - Τερζή στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Κορινθίας. Η Άντα είναι γέννημα -θρέμμα Κορίνθια και κόρη του Δημητρίου και της αείμνηστης Στέλλας Δανιήλ που υπήρξε Περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό μας το 2010. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τερζή και έχουν ένα γιο τον Χρήστο. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και μετά το πέρας των σπουδών της μπήκε στην αγορά εργασίας διότι έτσι επέβαλαν οι τότε οικογενειακές συνθήκες. Διακρίνεται για την εθελοντική της δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της Αρχαίας Κορίνθου, στην οποία ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά».

Βασίλειος Σαλάκος

Πέτρος Τατούλης: «Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» καλωσορίζει τον Βασίλειο Σαλάκο στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αρκαδίας. Ο Βασίλειος Σαλάκος είναι απόφοιτος Λεόντειου Λυκείου Αθηνών (1971) με εκπαίδευση στον Σχεδιασμό, Οργάνωση και Λειτουργία Βιομηχανιών Τροφίμων στη Γερμανία (1975 -1977). Μιλάει 4 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά). Είναι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης. Είναι έμπειρος Τεχνικός Σύμβουλος με αξιοσημείωτο ενεργητικό και μοναδική τεχνογνωσία στη διοίκηση, διαχείριση και αξιολόγηση έργων – εθνικών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Διαθέτει σημαντικό συμβουλευτικό έργο ως μέλος ομάδας εμπειρογνωμόνων στη φάση ωρίμανσης και διαχειριστικής υποστήριξης αναπτυξιακών προγραμμάτων. Πολύτιμος ανεξάρτητος επιστημονικός σύμβουλος σε θέματα χάραξης πολιτικών του νέου Αναπτυξιακού Νόμου με ανεκτίμητη εμπειρογνωσία. Παράλληλα, διαθέτει πρότερη πολύπλευρη και διακεκριμένη επιχειρηματική πορεία στους κλάδους της βιομηχανίας τροφίμων και των κατασκευών που προσφέρει δυνατές δεξιότητες διοίκησης επιχειρήσεων. Έχει βιομηχανική εμπειρία καθώς υπήρξε Μέτοχος & Διευθύνων Σύμβουλος της MediterraneanFoods AE με έδρα το Λεωνίδιο Αρκαδίας, ενώ παράλληλα ήταν Σύμβουλος Διευθυντής Λειτουργίας και Υποδομών σε διάφορες Οικογενειακές Επιχειρήσεις. Τέλος, διαθέτει πλούσια δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς είναι μέλος του ΔΣ στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας από το 1998 έως σήμερα. Άνθρωπος με έμπρακτη συνεισφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση με έμπρακτη δράση, σε ειδικά θέματα έργων και αναπτυξιακών προγραμμάτων για την Περιφέρεια, προσφέρει πολλά στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου».

Γιώργος Χελιώτης

Πέτρος Τατούλης: « Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» υποδέχεται και καλωσορίζει τον γνωστό επιχειρηματία κ. Γιώργο Χελιώτη του Αντωνίου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Λακωνίας. Ο Γιώργος Χελιώτης κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Έλος του Δήμου Ευρώτα. Ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία εσπεριδοειδών και είναι ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου, παραγωγός, έμπορος και τυποποιητής ελαιολάδου. Διακρίνεται για την έντονη κοινωνική και εθελοντική του δράση και έχει διατελέσει για 4 (τέσσερα) χρόνια Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ». Είναι παντρεμένος με την Χουσεΐνη Φλωρεντία με την οποία έχουν δύο παιδιά. Με την ένταξη του Γιώργου Χελιώτη, η παράταξή μας ανανεώνεται και ισχυροποιείται ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα».

Ελένη Μερκούρη

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», τη δραστήρια, ενεργό πολίτη Ελένη Μερκούρη στην Π.Ε Μεσσηνίας. Η Ελένη είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Αρβανίτη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι μία δυναμική γυναίκα, έχοντας διανύσει 34 χρόνια ισχυρής παρουσίας στον ιδιωτικό τομέα σε θέση ευθύνης και έχει αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες τις οποίες θα διαθέσει για τον τόπο, για μία ζωντανή και δυνατή Περιφέρεια. Με την ένταξη της Ελένης Μερκούρη στη «Νέα Πελοπόννησο» , η παράταξη ανοίγει δρόμο σε ικανά στελέχη που έχουν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας».

Ηλέκτρα Μπάρκα

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τη δραστήριο ενεργό πολίτη Ηλέκτρα Μπάρκα στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας. Η Μπάρκα Ηλέκτρα κατάγεται από τους Γαργαλιάνους όπου και ζει τα τελευταία χρόνια. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ασχολείται ενεργά με την ιδιωτική εκπαίδευση μαθητών της Δευτεροβάθμιας από το 2018. Επιπλέον, υλοποιεί τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Δημόσια Διοίκηση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια στο τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων (marketing, management), στη διαχείριση γραφείου, στην Ιστορία & Αρχαιολογία, στον πολιτισμό, στην ειδική αγωγή & εκπαίδευση. Υπήρξε συμβασιούχος δημόσια υπάλληλος του Δήμου Τριφυλίας στο τομέα της Πολιτιστικής Διαχείρισης στο τμήμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος. Τέλος, ασχολείται μέσω των social media με την θετική ψυχολογία και την ενδυνάμωση των ανθρώπων με στόχο την ενθάρρυνση και την ανάδειξη της καλύτερης εκδοχής της προσωπικότητάς τους.»

Κατερίνα Παπαχρήστου-Δεληγιάννη

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τη δραστήριο ενεργό πολίτη Κατερίνα Παπαχρήστου-Δεληγιάννη στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αργολίδας. Η Κατερίνα είναι νοσηλεύτρια, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, κάτοχος Παιδαγωγικής και Εκπαιδευτικής επάρκειας. Από το 2012, διατελεί ως Γενική Διευθύντρια και μέλος ΔΣ στο Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.) Είναι υποψήφια Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στον τομέα Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης και Διοίκησης με σημαντική εμπειρία σε διοργανώσεις και πλούσια εθελοντική προσφορά σε κοινωνικές δράσεις με θέμα την πρόληψη νοσημάτων και την προαγωγή του προσυμπωματικού ελέγχου με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση νέων τεχνολογιών στην Υγεία. Τα επιστημονικά και ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στην ενδυνάμωση, την ανάπτυξη και τη βέλτιστη αξιοποίηση του νοσηλευτικού και υγειονομικού προσωπικού της, για την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας στους πολίτες. Έχει συμμετάσχει ως ερευνήτρια σε επιστημονικές μελέτες και ως γραμματέας οργανωτικής επιτροπής σε Πανελλήνια συνέδρια. Κατοικεί μόνιμα στη Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου. Είναι παντρεμένη με τον αστυνομικό Πέτρο Δεληγιάννη και έχει τρία παιδιά».

Κωνσταντίνος Γεωργίου

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», τον δραστήριο, ενεργό πολίτη Κωνσταντίνο Γεωργίου στην Π.Ε Αργολίδας. Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1978 στα Φίχτια του Δήμου Άργους–Μυκηνών όπου κατοικεί έως σήμερα. Επί 25 χρόνια εργάζεται στον τομέα των πωλήσεων τροφίμων-ποτών-Α’ υλών & συναφών προϊόντων. Εξελίσσεται και επιμορφώνεται από ισχυρές εταιρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας στον κλάδο HO.RE.CA. Τακτικά επισκέπτεται και έρχεται σε άμεση επαφή με επιχειρηματίες και παραγωγικές μονάδες σε όλη την Αργολίδα-Αρκαδία & Αργοσαρωνικό, ενώ τα προηγούμενα χρόνια οι περιοχές ευθύνης του ήταν τμηματικά Πελοπόννησος-Δυτική Ελλάδα & Ιόνια Νησιά. Είναι ο λόγος που όλα αυτά τα χρόνια αντιλαμβάνεται από την αρχή έως το τέλος τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής. Παράλληλα, καλλιεργώντας με βιολογική μέθοδο τα ελαιόδεντρα αλλά και με συμβατική μέθοδο τα κτήματα εσπεριδοειδών της οικογένειας, αντιμετωπίζει κι εκείνος τις δυσκολίες της παραγωγής και τις προκλήσεις των καιρών. Έχει ακόμα πολιτική και κοινωνική δράση από χρόνια πίσω, μέσω του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδος, της ομάδας μπάσκετ γυναικών Άργους «Δαναός ΑΟ» (Α2 Ε.Κ.), του Half Olympic Distance Τριάθλου, της χορευτικής ομάδας παραδοσιακών χορών Σάμινθος και της συμμετοχής του στο Δ.Σ. του πολιτιστικού ομίλου Φιχτίων Σάμινθος. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Γ. Μπούνου και έχουν δυο παιδιά».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις