ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Τη συνεργασία με 13 νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της Παράταξής του ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Πρόκειται για τους: Γιώργο Λαλιώτη, Γιώργο Μπακούρο, Έλενα Παπαθανασίου, Ελένη Λεβέντη, Επαμεινώνδα Κάρτσωνα, Ιωάννα Καψαλού, Ιωάννα Τσούκλερη, Παναγιώτης Κουσουλάκο, Νικόλαο Γιαννακόπουλο, Νικόλαο Κανούση, Παναγιώτη Πιτσάκη, Σωκράτη Δερτιμάνη και Τζένη Δημητρακοπούλου Κουστένη.

Γιώργος Λαλιώτης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στον Γιώργο Λαλιώτη στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Κορινθίας. Ο Γιώργος είναι δημοσιογράφος, Εκδότης Τοπικών εντύπων και εφημερίδων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσινό Κορινθίας, παντρεμένος με την Ναταλία Μαρκινού, έχει τέσσερα παιδιά την Αθηνά, τον Γιώργο, τον Γιάννη και τον Άγγελο. Πατέρας του είναι ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Λαλιώτης, εφημέριος Γκούρας Κορινθίας. Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων (Σ.Τ.Ε.) Αναβύσσου, εργάζεται στον τουριστικό τομέα για περισσότερα από 30 έτη και τα τελευταία δέκα χρόνια είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων του ξενοδοχείου Divani Caravel. Η αγάπη για τον τόπο καταγωγής του και τα κοινά, τον οδήγησε στο να διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσινού για είκοσι δυο χρόνια και από το 2001 διευθυντής και εκδότης της μηνιαίας τοπικής εφημερίδας "Φενεάτικα Νέα" και από το 2002 έως και σήμερα, διευθυντής και εκδότης της μηνιαίας πολιτιστικής εφημερίδας "Πολιτιστικό Βήμα Φενεού" με σκοπό την ανάδειξη του Φενεατικού πολιτισμού αλλά και των προβλημάτων της ευρύτερης ορεινής αλλά και πεδινής Κορινθίας. Από το 2002 είναι Πρόεδρος του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ορεινής Κορινθίας (τ.Δήμων Φενεού, Στυμφαλίας και Ευρωστίνης) συμβάλλοντας στην ενημέρωση των ανθρώπων γύρω από θέματα υγείας και παρέχοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες της περιοχής να υποβληθούν σε εξετάσεις μέσω κινητού ψηφιακού Μαστογράφου και τεστ ΠΑΠ. Από το 2005 το εν λόγω παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρείας εκδίδει την τριμηνιαία εφημερίδα "ΥΓΕΙΑ", με τον ίδιο στη θέση του εκδότη και διευθυντή, στην οποία δημοσιεύονται εκλαϊκευμένα ιατρικά θέματα. Απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας, αρθρογραφεί στα έντυπα τα οποία εκδίδει ο ίδιος, στις εβδομαδιαίες εφημερίδες της Κορινθίας καθώς και στις ηλεκτρονικές εφημερίδες της Κορινθίας. Τέλος, το 2012 βραβεύτηκε από την Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων & τον Οργανισμό Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων « Η Μηκώνη» για το συγγραφικό του έργο που λαμπρύνει τη μακρά πνευματική παράδοση του Φενεού».

Γιώργος Μπακούρος

Πέτρος Τατούλης : «Συνεχίζουμε με τον φίλο και συνεργάτη Γιώργο Μπακούρο στη «Νέα Πελοπόννησο». Ενεργό μέλος της «Νέας Πελοποννήσου» από το 2010 έχει διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ως εντεταλμένος σύμβουλος για αγροτικά θέματα και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας. Ο Γιώργος υποψήφιος στην Π.Ε. Μεσσηνίας μεγάλωσε στη Φαρακλάδα Μεσσηνίας και μένει στην Κυπαρισσία. Σπούδασε στη Σχολή Μηχανικών στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και από το 1988 δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα επεξεργασίας και εμπορίας ελαιολάδου. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Δήμητρα Παπαντωνοπούλου και έχει δύο παιδιά».

Έλενα Παπαθανασίου

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Έλενα Παπαθανασίου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στην Π.Ε Αργολίδας. Η Έλενα είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου με Πτυχιακή εργασία με άριστα που αφορά στο φαινόμενο της Δημοκρατίας και της Αντιπροσώπευσης. Το μεταπτυχιακό της ήταν στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Η Έλενα έχει εργαστεί σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του Πορτοχελίου ως υπεύθυνη εστιατορίου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, σε αλυσίδες σουπερμάρκετ, στην εταιρεία Κωτσόβολος, στο κατάστημα του αεροδρομίου για προώθηση προϊόντων της εταιρείας Dell. Έχει ακόμα απασχοληθεί σε Ινστιτούτο έρευνας κοιτασμάτων και αερίου. Έχει ακόμα παρακολουθήσει σεμινάρια γεωπολιτικής αλλά και σεμινάρια στον τομέα της εγκληματολογίας, με ειδική ενασχόληση με τον τομέα του εγκληματικού φαινομένου στην κοινωνία επιπλέον ότι αφορά σε ειδικές περιπτώσεις εγκληματικών προφίλ, τόπου εγκλημάτων και ανακριτικών τεχνικών. Με το ενδιαφέρον της για τα κοινά η Έλενα θα προσφέρει πολλά στη «Νέα Πελοπόννησο».»

Ελένη Λεβέντη

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Ελένη Λεβέντη στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Η Ελένη, γεννημένη το 1996 στη Μεσσηνία είναι από τα νέα στελέχη μας που πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Έχει εργαστεί ως ασφαλιστική σύμβουλος στην Groupama Ασφαλιστική, ως γραμματέας και υπεύθυνη social media σε ιδιωτικό γραφείο, ως διοικητικό προσωπικό στον Antenna και στα Κάπα Studios. Είναι ακόμα ενεργή εθελόντρια και προσέφερε 12 μήνες εθελοντική εργασία στον παιδικό σταθμό «Τα Μελισσάκια», καθώς λατρεύει τα παιδιά. Αφού ολοκλήρωσε τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Ενιαίο Λύκειο Πύλου-Μεσσηνίας, στη συνέχεια σπούδασε επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις και είναι πτυχιούχος παιδαγωγικών σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Canterbury Christ University. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τον σχολικό εκφοβισμό, ενώ είναι γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγγλικών».

Επαμεινώνδας Κάρτσωνας

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Επαμεινώνδα Κάρτσωνα του Δημητρίου στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Μεσσηνίας. O Επαμεινώνδας είναι πτυχιούχος Γεωπόνος και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης Διδάκτωρ του ιδίου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στο αντικείμενο της Ανθοκομίας. Εργάζεται ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με γνωστικό αντικείμενο τη μελέτη των καλλωπιστικών φυτικών ειδών, την Αρχιτεκτονική Τοπίου και τον πολλαπλασιασμό των φυτών. Έχει επίσης εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την κατασκευή και το σχεδιασμό κηποτεχνικών έργων. Έχει πάρει μέρος σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, η καταγωγή του είναι από το Παρθένιο του νομού Αρκαδίας, καθώς και τα Αρφαρά του νομού Μεσσηνίας. Τα τελευταία δεκαπέντε έτη εργάζεται και κατοικεί μόνιμα στην Καλαμάτα».

Ιωάννα Καψαλού

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Ιωάννα Καψαλού στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Κορινθίας. Η Ιωάννα έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και σπουδάσει στο Dortmund της Γερμανίας. Είναι φιλόλογος γερμανικής γλώσσας και ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Μελέτης «Joanna Kapsalos» στο Κιάτο Κορινθίας. Δραστηριοποιείται στην ιδιωτική εκπαίδευση στην Κορινθία από το 2002. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Δρίμα, πρόεδρο επί σειρά ετών στη Δροσοπηγή Κορινθίας και διαμένει μόνιμα εκεί. Η καταγωγή της είναι επίσης από την Ορεινή Κορινθία, από την όμορφη Κυλλήνη (Μπούζι) και είναι Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Μπουζιωτών. Είναι μητέρα δύο παιδιών 14 και 16 ετών».

Ιωάννα Τσούκλερη

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Ιωάννα Τσούκλερη στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, με καταγωγή από τον Αλαγονία Μεσσηνίας. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καλογερόπουλο, ο οποίος εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τμήμα Γεωπονίας, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη τη Μαρίνα-Ευγενία Καλογεροπούλου. Η Ιωάννα κατοικεί μόνιμα στη Καλαμάτα. Είναι απόφοιτη της σχολής Τοπογράφων Μηχανικών Τ.Ε της Αθήνας, ενώ έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια σαν ελεύθερος επαγγελματίας (Τοπογράφος αλλά και Εργολήπτης Δημοσίων Έργων). Έχει ακόμα δουλέψει με συμβάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού στα Νεώτερα Μνημεία καθώς και στο τμήμα Τοπογραφίας Αναδασμού και Εποικισμού της Νομαρχίας Μεσσηνίας. Στο δημόσιο διορίστηκε το έτος 2000 μετά από γραπτό διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ του 1995. Ο διορισμός έγινε στη Νομαρχία Μεσσηνίας στο Τμήμα Τοπογραφίας Αναδασμού και Εποικισμού . Το πεδίο εργασίας ήταν στην Μεσσηνία αλλά και στην Τριφυλία, όπου συμμετέχει σε επιτροπές ακόμα και σήμερα. Μέσα από τη δουλειά της έχει συνεργαστεί με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας αλλά και Τριφυλίας. Έχει υπηρετήσει για αρκετά χρόνια με παράλληλα καθήκοντα στην Πολεοδομία Μεσσηνίας. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια που αφορούν το αντικείμενο εργασίας της αλλά και γενικού ενδιαφέροντος. Αυτή την εποχή η Ιωάννα εργάζεται στην Π.Ε Μεσσηνίας στην Δ.Α.Ο.Κ στο Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων».

Παναγιώτης Κουσουλάκος

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στη «Νέα Πελοπόννησο» και στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Μεσσηνίας τον Παναγιώτη Κουσουλάκο. Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Η καταγωγή και των δύο γονέων του είναι από τη Μάνη. Αγαπάει πολύ τον τόπο του, την ιδιαίτερή του πατρίδα και την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Είναι εκπαιδευτικός, παντρεμένος με εκπαιδευτικό και πατέρας δύο παιδιών. Μάλιστα και ο γιος του Παναγιώτη πέρασε φέτος στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) στην Αθήνα. Έχει υπηρετήσει και την Ειδική Αγωγή, από το 2004 μέχρι το 2013. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός του ελληνικού στρατού και είχε πολλές διακρίσεις σε στρατιωτικές ασκήσεις και σε αθλητικές δραστηριότητες. Ασχολείται με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία τόσο με τις πολεμικές τέχνες, όπου είναι και προπονητής, όσο και με το άθλημα της σωματικής διάπλασης κι έχει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η καθημερινότητά του μοιράζεται στη δουλειά του, ως εκπαιδευτικός, στην οικογένειά του και στον αθλητισμό».

Νικόλαος Γιαννακόπουλος

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Νικόλαο Γιαννακόπουλο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Αρκαδίας. Ο Νίκος είναι «φύσει και θέσει» Αρκάς, ένας νέος άνθρωπος που έχει αποδείξει έμπρακτα την Αγάπη του για την Αρκαδία και τους Αρκάδες συμμετέχοντας από την πρώτη στιγμή στην «Νέα Πελοπόννησο», επιχειρώντας πάντα με όλες του τις δυνάμεις για τα προβλήματα της Αρκαδίας. Ακόμη και όταν ασχολήθηκε με την κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία το 2019, σηματοδότησε έναν διαρκή προσωπικό αγώνα με στόχους, νέες ιδέες και αποτελέσματα με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου μας. Ο Νικόλας αποτελεί εχέγγυο για την Αρκαδία εμφανίζοντας ξεχωριστό πολιτικό σθένος στις κρίσιμες στιγμές, δίνοντας πάντα αγώνα για τις ιδέες του ακόμη και αν χρειάζεται να συγκρουστεί για αυτές. Έχοντας καταγωγή εκ μητρός από την Γορτυνία, το χωριό Πράσινο, πάντα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Γορτυνίας όπως και όλων των επαρχιών της Αρκαδίας, αφού γεννήθηκε, ζει μόνιμα και εργάζεται στην Τρίπολη ως ελεύθερος επαγγελματίας. Πολιτικός Μηχανικός με ακτίνα δράσης όλο τον Νομό αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Είναι πατέρας ενός αγοριού επτάμιση χρονών του Παναγιώτη-Γεώργιου και θα τον δείτε σε πολλές παρεμβάσεις του να ασχολείται με τα θέματα της Νέας Γενιάς, της απασχόλησης των νέων και της επανάκτησης του χαμένου πληθυσμιακού κεφαλαίου των νέων ανθρώπων της Αρκαδίας, γεγονός που το θεωρεί και ως το μείζον πρόβλημα της περιοχής μας. Έχει περάσει από διάφορες συνδικαλιστικές θέσεις του κλάδου των Μηχανικών ΤΕΕ Πελοποννήσου και συλλόγου Μηχανικών Αρκαδίας, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στις «Ειδικές τεχνολογίες κατασκευών – Αναπαλαίωση κτιρίων πολιτισμού», και τελευταία ετοιμάζει την πρόταση του για την Διδακτορική του Διατριβή».

Νικόλαος Κανούσης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», τον δραστήριο, ενεργό πολίτη Νικόλαο Κανούση στην Π.Ε Αργολίδας. Ο Νίκος κατάγεται από το Αργολικό Αργολίδας και κατοικεί μόνιμα στην Ερμιονίδα. Είναι πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας με ειδικότητα Γλωσσολογία-Διαλεκτολογία από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας στη Ντιζόν της Γαλλίας. Επίσης πτυχιούχος στο management και marketing, Bang & Olufsen, Δανία με διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά. Με μεγάλη εμπειρία στο επιχειρείν , όπου την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα της ενέργειας. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι αντιπρόσωπος στην ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. στην Αργολίδα».

Παναγιώτης Πιτσάκης

Πέτρος Τατούλης: «Ο σπουδαιότερος Έλληνας φιλόσοφος ο Σωκράτης είχε πει «δεν είμαι Αθηναίος ή Έλληνας, είμαι πολίτης του κόσμου». Με αυτό τον τίτλο θα ήθελα να χαιρετίσω τη συνέχεια της σταθερής συμπόρευσης του φίλου Παναγιώτη Πιτσάκη με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» στην Π.Ε Κορινθίας. Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος το 1970, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ζει και δραστηριοποιείται στην Κόρινθο, και έχει δύο παιδιά. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες ( Αγγλικά , Γερμανικά , Σουηδικά και Δανέζικα). Έχει μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων . Ήταν, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας από το 2018 , και πρόεδρος επιμελητηρίων Πελοποννήσου το 2021. Από το 1991 μέχρι το 2004 έζησε στο εξωτερικό , και συγκεκριμένα στις Σκανδιναβικές χώρες. Εκεί ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα, στον χώρο του αυτοκινήτου και ειδικότερα στο επαγγελματικό αυτοκίνητο με εξειδίκευση στην Volvo trucks & buses. Είχε την δική του επιχείρηση, όσο καιρό ήταν στο εξωτερικό , ενώ από το 1993 επιχειρούσε παράλληλα στην Ελλάδα με την εταιρεία πώλησης μεταχειρισμένων φορτηγών Scandinavia Πιτσάκης. Το 2004 , στην Ελλάδα πλέον , ο Παναγιώτης Πιτσάκης δημιούργησε την κάθετη μονάδα επισκευής φορτηγών VOLVO trucks & buses. Στη συνέχεια των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων ξεκίνησε το 2012 την δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου 500KW , ενώ την ίδια στιγμή ασχολήθηκε και με Real Estate ,δημιουργώντας την εταιρεία ΠΙ ΠΡΟΠΕΡΤΥ Α.Ε. Το 2013 ιδρύει το νέο ΚΤΕΟ Ισθμού για όλα τα οχήματα , το οποίο φέρει και το όνομά του (ΚΤΕΟ Πιτσάκης). Όλες του οι επιχειρήσεις βρίσκονται στην περιοχή του Ισθμού , σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , ενώ εκεί απασχολεί 40 άτομα προσωπικό. Επιχειρεί τα τελευταία 33 χρόνια διαρκώς ακόμα και μέσα στην κρίση και η επιχειρηματική του προσπάθεια συνεχίζεται. Στα πλάνα του περιέχονται δύο μεγάλα project μέσα στο 2024 , στα οποία θα προκύψουν τουλάχιστον ακόμα 25 θέσεις εργασίας. Οι εταιρείες Αδελφών Πιτσάκη έχουν και τεράστιο κοινωνικό έργο. Βοηθούν έμπρακτα τον αθλητισμό στηρίζοντας πολλές ομάδες ποδοσφαίρου , μπάσκετ , volley καθώς και πολιτιστικούς συλλόγους σε όλο τον Νομό Κορινθίας και είναι τα τελευταία δέκα χρόνια επίσημοι χορηγοί των καλλιστείων Πελοποννήσου. Επίσης είναι δωρητές στο Νοσοκομείο Κορίνθου».

Σωκράτης Δερτιμάνης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Σωκράτη Δερτιμάνη στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Ο Σωκράτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοινότητα Νεοχωρίου Ιθώμης του Δήμου Οιχαλίας. Εργάστηκε ως Δημόσιος υπάλληλος ΟΤΑ και συγκεκριμένα ως Διοικητικός Υπάλληλος στη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Μεσσηνίας. Έχει διακριθεί για τη συνδικαλιστική του δράση αφού είχε εκλεγεί με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ ως μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου στη Νομαρχία Μεσσηνίας. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρίου Ιθώμης. Ο Σωκράτης Δερτιμάνης ασχολείται και με την αγροτική παραγωγή , ως παραγωγός ελαιολάδου γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα της υπαίθρου».

Τζένη Δημητρακοπούλου Κουστένη

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Τζένη Δημητρακοπούλου Κουστένη στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Αρκαδίας. Η Τζένη είναι γέννημα θρέμμα της Αρκαδίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Τρίπολη που λατρεύει, γι’ αυτό και επέλεξε να επιστρέψει μετά τις σπουδές της στην Τρίπολη. Κατάγεται από το Σταυροδρόμι Γορτυνίας. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κουστένη, επιχειρηματία ξενοδόχο στη Δημητσάνα την οποία υπεραγαπά και θεωρεί πλέον τόπο της. Έχουν δυο γιούς τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο 15 και 12 χρόνων. Διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός & Τεχνολογίας Υπολογιστών, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στα Συστήματα Ηλεκτρικής Ενέργειας, Υψηλών Τάσεων και την Εξοικονόμηση Ενέργειας. Είναι αριστούχος απόφοιτη Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Και τελειόφοιτη Μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών στην «Κλιματική Κρίση και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών» του Πανεπιστημίου Πειραιά. Έχει παρακολουθήσει πολλά θεματικά σεμινάρια και έχει λάβει πιστοποιήσεις σε κρίσιμα πεδία της επιστήμης της από αναγνωρισμένους Φορείς και Διεθνή Πανεπιστήμια. Εργάζεται ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο εργοστάσιο της Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης, ενώ επί σειρά ετών έχει εργαστεί και στον Δήμο Γορτυνίας όπου διετέλεσε προϊσταμένη στο νευραλγικό πόστο των χρηματοδοτήσεων ευρωπαϊκών προγραμμάτων και τη Τεχνική Υπηρεσία. Είναι από το 2019 εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και από το 2021 η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Με τις πολλές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις της αναδείχθηκαν σοβαρά προβλήματα της Αρκαδίας και της Γορτυνίας ειδικότερα και δρομολογήθηκαν λύσεις. Το 2022 εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Παράλληλα, από το 2019 είναι Ιδρυτικό Μέλος και Γενική Γραμματέας του Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, που με κόπο και μεγάλη προσπάθεια μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ κατάφεραν να το επαναλειτουργήσουν και να τρέξουν πολλές και αξιόλογες δράσεις, καθώς και να θεμελιώσουν κρίσιμες αλλαγές και καινοτομίες για τη πορεία του».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις