ΠΑΤΡΑ. Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα.

Έκπληκτοι οι περαστικοί έβλεπαν δύο άνδρες να χτυπιούνται πάνω στο δρόμο και μάλιστα πολλοί από αυτούς σοκαρίστηκαν μπροστά στο θέαμα.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news o άγριος καυγάς εξελίχθηκε ανάμεσα σε έναν οδηγό ταξί και έναν πολίτη, οι οποίοι αντάλλαξαν...μπουνιές και κλωτσιές. Μάλιστα κάποιοι από τους περαστικούς προσπάθησαν να τους σταματήσουν παίρνοντας την απάντηση από τον πολίτη πως είναι αστυνομικός (όπως προέκυψε δεν ήταν).

Τι είχε συμβεί

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός είχε παραλάβει νωρίτερα μία κοπέλα και στη συγκεκριμένη διασταύρωση, ενεπλάκη σε τροχαίο με άλλο όχημα. Τότε η κοπέλα αναγκάστηκε να φύγει με τα πόδια προκειμένου να φτάσει στον προορισμό της πιθανόν με άλλο ταξί.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ένας ένδρας ο οποίος φέρεται να ισχυρίστηκε πως είναι φίλος της κοπέλας και άρχισε να ζητά το λόγο από τον ταξιτζή επειδή η κοπέλα έφυγε. Τα αίματα άναψαν και τελικά οι δύο άνδρες άρχισαν να χτυπιούνται. Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά κανείς εκ των πρωταγωνιστών δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση. Όσον αφορά το τροχαίο, ο οδηγός ταξί και ο άλλος οδηγός έκαναν μεταξύ τους φιλική δήλωση και αποχώρησαν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις