ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. «Τα δικαιώματα και οι κοινωνικές παροχές για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους. Ο ρόλος των τοπικών αρχών, των κοινωνικών εταίρων και των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», είναι ο τίτλος των ημερίδων που θα πραγματοποιήσει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία:

  • Στην Καλαμάτα, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 11.00 έως 14.30, στο Pharae Palace Hotel (Ναυαρίνου και Ρήγα Φεραίου, T.K. 241 00, Καλαμάτα)
  • Στην Σπάρτη, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 11.00 έως 14.30, εντός του κτιρίου του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας (2ο χλμ επί της Εθνικής Οδού Σπάρτης - Γυθείου, Τ.Κ.23100 )

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. υλοποιεί την Πράξη «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Σκοπός της Πράξης είναι η προώθηση της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου και η πρόσβαση και επανένταξη των ατόμων με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις στην αγορά εργασίας..

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 10 (Π.Ε. 10), «Διεκδικούμε Μαζί» από την ομάδα έργου της Ε.Σ.Α.μεΑ.

Παρακαλούμε για την κάλυψη

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email pel.sworker1@esaea.gr το αργότερο έως την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 - για την Ημερίδα της Καλαμάτας και έως την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 για την Ημερίδα της Σπάρτης(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Μετά τη λήξη της ημερίδας, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ε.Σ.Α.μεΑ., στην κα Δήμητρα Κουμπούνη, στο τηλέφωνο 2710 221964 (8.00 - 16.00).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις