ΝΑΥΠΛΙΟ. Το βιβλίο του Γιώργου Ν. Μουσταΐρα, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης».

«Το βιβλίο είναι αναφορά στη μνήμη του παλιού εμπόρου και Προέδρου του Παναυπλιακού, ιστορικού της πόλης Λούη Λάμπρου, του επιχειρηματία εστίασης Γιώργου Ν. Χρόνη και του καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Κόκκορη.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» Θεοδόσης Σπαντιδέας. Αποσπάσματα θα διαβάσουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης Πόπη Κούγια – Γλατζίνα & Αρετή Καρκαγγέλη και ο λογοτέχνης και Πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας Γιάννης Ρούσος.

Τον λόγο θα πάρουν άτομα που είχαν σχέση ή γνώριζαν τους αναφερόμενους σε αυτό, όπως ο αδελφός του Γιάννη Κόκκορη, Ηλίας.

Συνδιοργανωτές στην παρουσίαση είναι ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας και η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις