ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Μάκαρης και ο συνδυασμός «Πρώτα η Πελοπόννησος» διοργανώνουν την Κεντρική εκδήλωση και την περιοδεία τους στον νομό Λακωνίας.

Πρόγραμμα Περιοδείας Λακωνίας

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου

  • Κεντρική Εκδήλωση- 18:30 Κεντρική Εκδήλωση της παράταξης και παρουσίαση ψηφοδελτίου στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης
  • Το πρωί περιοδεία σε καταστήματα και υπηρεσίες στην πόλη της Σπάρτης

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

  • Το πρωί περιοδεία σε Σκάλα και Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα
  • 18:00 επίσκεψη στο επιμελητήριο Λακωνίας στο Γύθειο και περιοδεία στην πόλη

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

  • Περιοδεία στην Μονεμβασιά τη Νεάπολη και τους Μολάους

Ο Μανώλης Μάκαρης αναφέρει: «Θα βρεθούμε από κοντά, να συνομιλήσουμε για τα προβλήματα του τόπου και να σας παρουσιάσουμε το Πρόγραμμα μας, για να οδηγήσουμε μαζί την Περιφέρειά μας στο αύριο και την ευημερία μιας δίκαιης ανάπτυξης, της ανάπτυξης για όλους. Όλοι μαζί να δουλέψουμε με βασικό σύνθημα «Πρώτα η Πελοπόννησος»! «Πρώτα οι άνθρωποί της».

Ποιος είναι ο Μανώλης Μάκαρης

Είναι ιατρός καρδιολόγος, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc Νανοϊατρικής και ΜΑ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης). Εκλεγμένος στα ΔΣ του Σωματείου Ιατρών ΕΣΥ, του Ιατρικού Συλλόγου και του Νοσοκομείου Μεσσηνίας αγωνίζεται για την προάσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Έχει δώσει μάχες με επιτυχία για την δημοκρατική και συλλογική λειτουργία της αυτοδιοίκησης ως αντιδήμαρχος Παλλήνης και ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» στην Καλαμάτα (δημοτικά ιατρεία, προστασία Ταϋγέτου, παραλιακού μετώπου, 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις). Ερευνητικά έχει ασχοληθεί με την επίπτωση της οικονομικής κρίσης στην καρδιαγγειακή υγεία. Συνεργάστηκε με τον Δημόκριτο (προληπτική ιατρική, αέρια ρύπανση), την Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών (ευεργετικές ιδιότητες ελαιολάδου), την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις