ΣΠΑΡΤΗ. Όπως κάθε χρόνο το Μoose Language Schools ξεκίνησε την σχολική χρονιά με Αγιασμό. Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν κι ευχήθηκαν τα καλύτερα για τα μαθήματα και τη φοίτηση. Η διεύθυνση διένειμε στους μαθητές σχολικά είδη και υποδέχθηκε όλους τους προσκεκλημένους με μπουφέ.

Η αναγνώριση πλέον του Μoose Language Schools είναι ένα βασικό πλεονέκτημα του ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση θα γίνονται κι εγγραφές όλων των ηλικιών όλο τον χρόνο. Επίσης θα λειτουργήσουν και βραδινά Τμήματα Ενηλίκων Proficiency IELTS Cabridge (για σπουδές κι εργασία) από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Μουστόγιαννης, διευθυντής του ΜLS υποδέχθηκε όλους και απηύθυνε ομιλία:

«Καλημέρα σε όλους. Καλή χρονιά σε όλους. Καλώς ορίσατε στα Μoose Language Schools

Πρώτο μάθημα: Να μάθουμε την ονομασία του σχολείου μας Μoose Language Schools…

Αστειεύομαι… Καλή αρχή.

Ήταν πριν από 15 Φθινόπωρα όταν ο νεαρός τότε Γιώργος Μουστόγιαννης έφερνε στη Σπάρτη μια νέα αντίληψη για το σχολείο των αγγλικών, για το φροντιστήριο της γειτονιάς, για τη σχέση δάσκαλου μαθητή, για την αξία του εποπτικού υλικού στην τάξη.

Από τα θρανία μας πέρασαν εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες. Πολλοί έχουν μια επιτυχημένη καριέρα. Αυτό που προσωπικά με ενδιαφέρει είναι όλοι να έχουν μια πετυχημένη ζωή…

Αν η διάρκεια σε μια προσπάθεια μετριέται με τον χρόνο τότε είμαστε αθλητές αντοχής.

Αν η ένταση μιας προσπάθειας μετριέται με το καλό αποτέλεσμα τότε είμαστε πρωταθλητές.

Αν αυθεντικότητα ενός σχολείου φαίνεται στα μάτια δασκάλων και μαθητών τότε είμαι περήφανος που επί 15 χρόνια μπορώ να κοιτώ στα μάτια γονείς και μαθητές. Που μπορώ να τους πω, ακόμα και μετά από χρόνια, ότι έχω κι εγώ ένα μικρό μερίδιο σε αυτό που λέγεται προσωπικότητα τους.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, την εκπαίδευση γίναμε καλύτεροι κι εμείς. Έτσι σήμερα αναγνωρίζουν το σχολείο μας οι εγκυρότεροι οργανισμοί εκπαίδευσης και οι πιο δυναμικοί εκδοτικοί οίκοι.

Ξέρετε, κάποτε, πριν από χρόνια, εμείς οι δάσκαλοι των αγγλικών έπρεπε, πριν διδάξουμε τη γλώσσα να πείσουμε ότι είναι απαραίτητη για τη ζωή, για τη δουλειά, για τις σπουδές. Σήμερα αυτό δεν χρειάζεται να το κάνουμε.

Όμως σήμερα μας «κυνηγά» η εξέλιξη και η τεχνολογία. Είμαστε λοιπόν πάντα έτοιμοι και βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις κάθε εποχής.

Η επιβράβευσή σας κάθε χρόνο δείχνει ότι κάθε κίνηση, κάθε πρωτοβουλία μας και κάθε καινοτομία, άρεσε, άντεξε, κρίθηκε και πέτυχε…

Αυτό δεν είναι ούτε απλό ούτε εύκολο…

Αύριο ξεκινούν τα μαθήματα. Πιστέψτε με, για μένα δεν ξεκινούν και δεν σταματούν ποτέ…

Κάθε χρονιά, νέα προσωπάκια, νέες ψυχές, νέα μυαλά δίνουν ζωή στις τάξεις μας. Αυτά δεν πρέπει να τα απογοητεύσει κανείς. Ούτε εμείς, ούτε εσείς οι γονείς.

Σε ότι αφορά στη γνώση και την εμπέδωση της γλώσσας αυτό, μετά από χρόνια εμπειρίας μπορώ να το εγγυηθώ. Είμαι μέσα στα πράγματα. Ανήκω σε αυτούς που διαμορφώνουμε την κουλτούρα στην εκπαίδευση των Αγλλικών.

Σε ότι αφορά στην εμπειρία τους στο σχολείο μας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ζητάμε την βοήθειά σας. Το χρώμα, η προσβασιμότητα, η άνεση, η τεχνολογία αυτό εξυπηρετούν.

Όμως σε ότι αφορά στην ανάμνηση τους από το σχολείο αυτό είναι κάτι που θα το εισπράξουμε, ίσως κάποτε, και θα είμαστε ευτυχισμένοι, είμαι σίγουρος.

Έχετε ακούσει τελευταία για τους άριστους και τους ξεχωριστούς. Για μας όλοι μπορούν να γίνουν κάτοχοι της Αγγλικής γλώσσας στο επίπεδο του άριστου.

Έχουμε φροντίσει, όσα βλέπετε, όσα αισθάνεστε αλλά και όσα δεν βλέπετε και δεν είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε για να μάθουν τα παιδιά μας αγγλικά με τον σωστό τρόπο.

Στο Μoose Language Schools, συναντάτε:

Καταρχήν εμένα….

  • Σύγχρονες, λειτουργικές εγκαταστάσεις!
  • Εξειδικευμένο ανά αρμοδιότητα προσωπικό!
  • Λεπτομερή οδηγό σπουδών!
  • Επιτυχίες σε αριθμούς
  • Ποιότητα σπουδών!
  • Άμεση σχέση με γονείς και κηδεμόνες!
  • Τιμές αντάξιες των σπουδών που προσφέρουμε!
  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα χωρίς χάσματα και καθυστερήσεις!

Κάτι ακόμα! Από τον 1ο χρόνο λειτουργίας το φροντιστήριο μας παρέχει ασφαλιστική κάλυψη για τη σωματική ακεραιότητα μαθητών και καθηγητών. Σε συνδυασμό με τον προσβάσιμο και ασφαλή χώρο του, όπου βρίσκεται στο ισόγειο, δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα εμπιστοσύνης.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο.

Μέσα από την καρδιά μου εκφράζω τις ευχαριστίες μου που είστε εδώ και εγγυώμαι ότι θα γίνει το καλύτερο για να αποκτήσουν σωστές γνώσεις τα παιδιά μας,

  • χωρίς άγχος, με υπακοή,
  • χωρίς φόβο, με σεβασμό,
  • χωρίς στεναχώρια, με αγάπη,
  • χωρίς να χαθεί χρόνος και κυρίως αγαπητοί μου
  • Χωρίς να χαθεί το χαμόγελο από τα χείλη τους, από τα χείλη σας …

Πάμε λοιπόν να κατακτήσουμε τη γνώση, χαρούμενα, έξυπνα, δυναμικά κι ευτυχισμένα.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Καλή χρονιά!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις