ΣΠΑΡΤΗ. Ο συνδυασμός «Σπάρτη - Νέα Πορεία» εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση ήταν μια μεγάλη και γεμάτη παλμό συγκέντρωση συμπολιτών. «Πλήθος Δημοτών από την Σπάρτη και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, πλαισίωσαν με την παρουσία τους την επικεφαλής Ντία Τζανετέα και τους υποψηφίους του συνδυασμού».

Τη Ντία Τζανετέα προλόγισε ο γιός της Αντώνης, σε μία συγκινητική ομιλία που έγραψε ο ίδιος, βγαλμένη μέσα από την καρδιά του. Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης είπε:

«Η Μητέρα μου όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά ξεκίνησε καιρό πριν, ένα νέο ταξίδι διεκδίκησης, με στόχο να οδηγήσει το Δήμο Σπάρτης στη θέση που του αξίζει. Η αγωνία της για το μέλλον το δικό μου, των συνομηλίκων μου και όλων των νέων της πόλης, της δίνει δύναμη να συνεχίζει. Και αυτό ακριβώς είναι, που την κάνει στα μάτια μου ξεχωριστή, τη δική μου, προσωπική «Ηρωίδα». Ξέρω ότι θέλει να κάνει πολλά και μπορεί. Ξέρω ότι έχει τη δύναμη και την εμπειρία που χρειάζεται. Ακούω το Όραμά της κάθε μέρα. Δείτε τη μέσα από τα δικά μου μάτια και πιστέψτε στο Όραμά της. Κάντε το Όραμά της και δικό σας και παλέψτε μαζί της γι’ αυτό. Με μία δυνατή ομάδα συνεργατών στο πλάι της, σχεδιάζουν όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Είναι λόγια καρδιάς και θα τη στηρίζω πάντα σε ότι κάνει».

Στη συνέχεια, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, η Ντία Τζανετέα ανέβηκε στο βήμα, καλωσόρισε όλους τους φίλους και μέλη του συνδυασμού στο εκλογικό τους σπίτι και με δυναμικό λόγο σηματοδότησε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού.

Κλείνοντας την ομιλία της, είπε:

«Είμαι Σπαρτιάτισσα και είναι αρκετά τα χρόνια που έχω στην καρδιά αλλά και στον νου μου, την προκοπή της πόλης και των χωριών της. Είμαι μία από εσάς. Τώρα είναι η ώρα. Σας κοιτάζω στα μάτια, όπως την πρώτη φορά που ξεκίνησα. Οι άξιοι συνεργάτες μου κι εγώ, οραματιζόμαστε μία Πόλη με Αξία - Πολιτική με Αξίες. Έτσι πολιτευόμαστε εμείς. Με αυτό τον τρόπο θα εργαστούμε. Δεν επιτρέπονται άλλα πειράματα! Πάμε μπροστά, για μία Νέα Πορεία. Για την Σπάρτη που ονειρευόμαστε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.»

Πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε η ομάδα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού. Όπως αναφέρεται πρόκειται για ομάδα « η οποία αποτελείται από στελέχη έμπειρα αλλά και νέα, που έχουν γνώση, ικανότητες και τη διάθεση να προσφέρουν στον τόπο. Οι συμπολίτες μας τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και μεγάλο χειροκρότημα».

Ο συνδυασμός «Σπάρτη - Νέα Πορεία» με υποψήφια Δήμαρχο τη Ντία Τζανετέα, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της, στους πολίτες του Δήμου Σπάρτης, για την αθρόα προσέλευσή τους, στα εγκαίνια του εκλογικού μας Κέντρου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις