ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Παρέμβαση προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και τους επικεφαλής των παρατάξεων του ΠεΣυΠ του Περιφερειακού Συμβούλου Θανάση Πετράκου και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Μιχαλόπουλου. Με κατεπείγουσα επιστολή τους με θέμα «Κίνδυνος πλημμυρών από τον δρόμο Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι» προειδοποιούν: «η αιτία είναι ότι κατασκευάζεται ο δρόμος χωρίς πρόβλεψη διευθέτησης των υδάτων. Επειδή το πρόβλημα είναι σοβαρό και υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν περιουσίες, αλλά και να κινδυνεύσουν άνθρωποι και ζώα, πρέπει να υπάρχει άμεση επίλυση του προβλήματος αυτού πριν πέσει η άσφαλτος».

Η επιστολή

«Κυρίες και κύριοι, κατά την επίσκεψή μας στους Γαργαλιάνους, στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, συναντηθήκαμε με τους πολίτες της περιοχής και εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

Καταγγελίες

Οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πλημμυρίσουν τα χωράφια, τα σπίτια, τα θερμοκήπια και γενικότερα όλη η περιοχή που είναι κατάντι του δρόμου Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι, που κατασκευάζεται τώρα. Τις καταγγελίες τους αυτές τις διαπιστώσαμε με επιτόπια αυτοψία. Η αιτία είναι ότι κατασκευάζεται ο δρόμος χωρίς πρόβλεψη διευθέτησης των υδάτων.

Κίνδυνοι

Επειδή το πρόβλημα είναι σοβαρό και υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν περιουσίες, αλλά και να κινδυνεύσουν άνθρωποι και ζώα, πρέπει να υπάρχει άμεση επίλυση του προβλήματος αυτού πριν πέσει η άσφαλτος. Ζητάμε την άμεση επίσκεψη κλιμακίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, με την παρουσία και όλων των παρατάξεων του ΠεΣυΠ και συζήτηση του προβλήματος με την ανάδοχο εταιρεία, ώστε άμεσα να υπάρξει λύση».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις