ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. O Πέτρος Τατούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική». Μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate.

Ερ: Έχετε ζητήσει να υπάρξει ένας δημόσιος διάλογος -ένα debate που όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αυτό θα καταστεί εφικτό να γίνει πριν από την αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου;

Απ: «Θεωρώ πάντοτε γόνιμη και δημοκρατικά επιβεβλημένη την πολιτική αντιπαράθεση όταν αυτή διεξάγεται με πεπραγμένα, με στοιχεία και με αριθμούς. Ίσως γιατί ως περιφερειάρχης Πελοποννήσου επί δύο θητείες μπορώ πλέον να βασιστώ πάνω στο έργο μας και να αισθάνομαι υπερήφανος για όλα όσα πετύχαμε. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνυποψηφίους μου και, κυρίως, δεν μπορεί να ισχύει για ευκαιριακούς “αλεξιπτωτιστές” που ουδεμία επαφή έχουν με το αντικείμενο του debate και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τους κατανοώ απολύτως και φοβούμαι ότι στην απειροελάχιστη εκείνη περίπτωση αποδοχής της πρότασής μου για δημόσιο debate, θα επιβεβαιώσουν απλώς την αλήστου μνήμης φράση του Ηλία Τσιριμώκου για τον στρατηγό Γρίβα από το μακρινό 1966: “εδοξάσθη κρυπτόμενος, κατεποντίσθη εμφανιζόμενος”».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις