ΑΡΕΟΠΟΛΗ. Παρουσία πλήθους υποψηφίων και δημοτών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Μανιάτικου Προοδευτικού Συνδυασμού τοπικής Αυτοδιοίκηση (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.) στην Αρεόπολη.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης και επικεφαλής του συνδυασμού Πέτρος Ανδρεάκος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο της Μάνης για την παρουσία του και τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι «από εδώ ξεκινήσαμε μαζί την προσπάθεια για την αναβάθμιση του τόπου και της ποιότητας της ζωής μας. Στηρίξατε τον αγώνα μας και τις προσπάθειές μας. Μας εμπιστευτήκατε. Εσείς μας δώσατε την εντολή να προχωρήσουμε και εμείς τολμήσαμε και πετύχαμε. Γιατί για τα μεγάλα αξίζει να τολμάς και να αγωνίζεσαι».

Μαζί πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ

Ο Πέτρος Ανδρεάκος τόνισε ακόμα πως «με μεθοδικότητα και πρόγραμμα κάναμε πράξη τη φιλοδοξία μας και την οδηγήσαμε τη Μάνη στο δρόμο της προκοπής και της προόδου. Ζητάμε τη στήριξή σας ώστε με την επανεκλογή μας να παραμείνει ο τόπος σε αναπτυξιακή τροχιά. Είμαστε μια ομάδα δυνατή. Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε μαζί ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε. Αξίζουμε μια νέα ισχυρή εντολή συνέχειας του έργου μας. Μαζί πετύχαμε πολλά μαζί συνεχίζουμε! Μαζί πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!»

Τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού σε Γύθειο και Αρεόπολη θα λειτουργούν καθημερινά προς ενημέρωση πολιτών και υποψηφίων και θα παρέχουν υλικό σχετικό με το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις