ΣΠΑΡΤΗ. Ο Βασίλης Μενούτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης, κάνει απολογισμό έργου κι ευχαριστεί.

«Ονομάζομαι Βασίλης Μενούτης και είμαι Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάρτης για τέσσερα έτη και Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Πέτρου Δούκα, Σπάρτη Δήμος που μας αξίζει.

Όταν ανέλαβα την θέση του Προέδρου, έβαλα ως βάση το έργο των προηγούμενων και συνέχισα δυνατά να κτίζω πάνω σε αυτό. Μαζί με τον αντιπρόεδρο, κύριο Μιχαλάκο Δημήτριο εξετάσαμε τα αιτήματά των διευθυντών των σχολικών μονάδων και ανταποκριθήκαμε σε όλα.

Ο συνολικός αριθμός των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Σπάρτης είναι τριάντα εννέα. Τα θέματα που τέθηκαν στο συμβούλιο της σχολικής επιτροπής περνούσαν ομόφωνα και οι συνεδριάσεις ήταν σε πάρα πολύ καλό κλίμα.

Έγιναν έργα έως σήμερα συνολικού προϋπολογισμού 250 χιλιάδων ευρώ.

Αρμόδιοι να κρίνουν το έργο της επιτροπής είναι οι διευθυντές των σχολείων οι οποίοι γνωρίζουν επακριβώς τόσο τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν όσο και τις λύσεις που δόθηκαν. Χαρακτηρίζομαι από την ειλικρίνεια, εντιμότητα, ήθος και προθυμία να λυθούν άμεσα τα αιτήματα των διευθυντών έτσι ώστε τα παιδιά του Δήμου Σπάρτης να φοιτούν σε ασφαλή κτίρια και άριστες συνθήκες.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος συμμετείχα επιτυχώς σε πολλές επιτροπές που μου είχε αναθέσει ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, τον οποίο συνεχίζω να στηρίζω από την πρώτη ημέρα που εκλέχθηκα έως σήμερα.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δούκα για τα εξής έργα:

  • για την κατασκευή αθλητικού κέντρου 5x5 στα Ανώγεια.
  • την νέα οδοποιΐα τεσσάρων χιλιομέτρων στα Ανώγεια και στα Καμίνια.
  • τεχνικά έργα που υλοποιήθηκαν στα χωριά.
  • ηλεκτροφωτισμός με δεκαπέντε κολώνες σε κάθε χωριό, στα Ανώγεια και την Παλαιοπαναγιά.
  • επισκευή της δεξαμενής Ανωγείων, μαζί με την πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ, κυρία Γεωργία Δεδεδήμου και το Συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ.

Ευχαριστώ τον κύριο Χριστοφυλάκο Λάκη γιατί υλοποιήσαμε την μελέτη για την πλατεία των Ανωγείων και τον αρχιτέκτονα Δούκα Σπύρο για την δωρεάν μελέτη που έκανε για το κοινοτικό κατάστημα Ανωγείων.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και η επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές να μας βρεις όλους ενωμένους μια γροθιά για το καλό του Δήμου Σπάρτης.

Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε. Φάριδος με τον Πέτρο Δούκα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις