ΛΑΚΩΝΙΑ. Το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας έχει αποδείξει σε κάθε δύσκολη περίσταση στο παρελθόν ότι ανταποκρίνεται με θαυμαστό τρόπο στο κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου, για παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Αυτή τη φορά, στην έκκληση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, για συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, μέσω δίσκου που περιάχθηκε στους Ιερούς Ναούς μας κατά την ημέρα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, αλλά και μέσω άλλων προσφορών που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της τοπικής μας Εκκλησίας, οι ευλαβείς χριστιανοί ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού συγκεντρώθηκε το ποσό των 44.544 €, το οποίο και κατατέθηκε στον Ειδικό Λογαριασμό για την ενίσχυση των σκληρά δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας.

Ο Μητροπολίτης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του και τον δημόσιο έπαινό του προς όλους όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν, από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους, επιδεικνύοντας πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης, όπως πρεσβεύει η Πίστη μας. Παράλληλα εύχεται, αφενός για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, ταχεία «επούλωση των πληγών» που άφησαν πίσω τους οι πρωτοφανείς θεομηνίες, αφετέρου για όσους παρείχαν ολοπρόθυμα την βοήθειά τους με οποιονδήποτε τρόπο, «ο Δωρεοδότης Θεός να τους ανταποδώσει πολλαπλά την φιλανθρωπική τους διάθεση».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις