ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου περιφερειακή σύμβουλος Λακωνίας στην παράταξη «Νέα Πελοποννήσος» του Πέτρου Τατούλη ευχαριστεί τους πολίτες για την στήριξη και θυμίζει ότι στον Β' γύρο των εκλογών, οι κάλπες είναι άδειες. Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου εκλέγεται πρώτη σε σταυρούς στην Παράταξη του Πέτρου Τατούλη με 2.251 σταυρούς.

Το μήνυμά της

«Θέλω εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσω κάθε συμπολίτη μου που μού εμπιστεύτηκε την ψήφο του στις 8 Οκτωβρίου.

Χάρη σε εσάς και την εμπιστοσύνη σας, η ανεξάρτητη παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη θα συμμετέχει στον Β' γύρο των Περιφερειακών Εκλογών την επόμενη Κυριακή.

Προσωπικά για να είμαι συνεπής με τις αρχές μου και τις δεσμεύσεις μου προς εσάς δεν επέλεξα τον δρόμο της ευκολίας και της κομματικής στήριξης. Αντίθετα, προτίμησα τον δυσκολότερο -αλλά απείρως πιο όμορφο- δρόμο της ανεξαρτησίας και της διεκδίκησης.

Ομολογώ ότι μού έδωσε μεγάλη χαρά η ανταπόκριση σας σε κάθε χωριό και πόλη της Λακωνίας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας είτε μού δώσατε τελικά την ψήφο σας είτε μου επικοινωνήσατε απλώς τις ανησυχίες και τα προβλήματα σας, όπως συμβαίνει καθ΄ όλη τη διάρκεια του ανοιχτού διαλόγου που υπάρχει μεταξύ μας αυτά τα χρόνια.

Οπωσδήποτε, ακόμα μεγαλύτερη ήταν η χαρά μου για την ισχυρή στήριξη και την αγάπη που έλαβα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τα Παπαδιάνικα και ,όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα θα ανταποδώσω εμπράκτως τις ευχαριστίες μου.

Δεσμεύομαι εκ νέου να βρίσκομαι στις επάλξεις, όπως κάνω εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. Πάντα παρούσα για όλους τους Λάκωνες και τις Λάκαινες και τα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσω με παρρησία να σχηματίζω άποψη και να την εκφράζω για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς παρωπίδες και αδιαλλαξία.

Τέλος, αναφορικά με τον Β' γύρο των εκλογών, οι κάλπες είναι άδειες και το όνειρο για μια ανανεωμένη, ισχυρή και ανεξάρτητη Πελοπόννησο είναι ακόμα ζωντανό!

Πάμε δυνατά με τον Πέτρο Τατούλη για τη μεγάλη ανατροπή!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις