ΜΟΛΑΟΙ. «Παρά τον ποταμό της λάσπης που δεχθήκαμε, πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σωτήρια για την ύπαρξη του Δήμου» αναφέρει στο μήνυμά του ο επανεκλεγείς δήμαρχος Μονεμβάσιας Ηρακλής Τριχείλης. «Για πρώτη φορά στις έξι εκλογικές αναμετρήσεις, δέχθηκα τόσες πολλές εκατοντάδες συγχαρητήρια τηλεφωνήματα και μηνύματα, όλα με τον ίδιο χαρακτήρα ανακούφιση!!! για το αποτέλεσμα των εκλογών».

Αντιμετωπίσαμε 4 γιατρούς

Συνεχίζει δε ως εξής: «Απέναντί μας εκτός των άλλων, τέσσερις ιατροί στο ψηφοδέλτιο του αντίπαλου συνδυασμού και οι δύο ιατροί πολιτικοί, άπαντες ηττήθηκαν κατά κράτος. Για την ιστορία, έλαβα μόνο ένα συγχαρητήριο τηλεφώνημα από μέλος της αντίπαλης παράταξης που εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε. Μολάων, στον οποίο ανταπέδωσα τα συγχαρητήρια.

Ευχαριστώ υποψηφίους και ψηφοφόρους

Ευχαριστώ και συγχαίρω τους υποψηφίους μας για τον καλό αγώνα που έδωσαν με αυταπάρνηση και οδηγό την αλήθεια και το δίκαιο, μη παρασυρθέντες από αναλήθειες και ύβρεις. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της καλής λειτουργίας του Δήμου και των μεγάλων έργων, εμείς θα συνεχίσουμε τη μεγάλη και αποτελεσματική προσπάθεια.
Τελικά υπάρχει ελπίδα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις