ΠΑΤΡΑ. Nεαρός γιατρός της Πάτρας, ο Αλέξανδρος Κολλιόπουλος, έσωσε από τα χειρότερα ένα κορίτσι που πήγε στο ιατρείο του.

Το κορίτσι αιμορραγούσε και ο γιατρός, συνειδητοποιώντας ότι αν καλούσε ασθενοφόρο ίσως και να ήταν αργά πήρε τη κοπέλα στα χέρια του αφού ήταν σε λποθυμική κατάσταση και την μετέφερε στα μαιευτήριο της Ρήγα Φεραίου.

Εκεί μαζί με τους συναδέλφους του κατάφεραν να σώσουν τη κοπέλα σταματώντας την αιμορραγία της. Η ενέργεια του και χρόνος που χρειάστηκε μέχρι να φθάσει στην κλινική, ήταν σωτήριος για τη νεαρή κοπέλα όπως αποδείχτηκε.

Όπως αναφέρει το gnomip.gr, ο νεαρός γιατρός στο διάβα του για το μαιευτήριο της Ρήγα Φεραίου, δεν είχε καμία βοήθεια από τον κόσμο που καθόταν αμέριμνος στον πεζόδρομο και έπινε τον καφέ του, βλέποντας έναν άνδρα και μία κοπέλα μέσα στα αίματα.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση τα συγχαρητήρια που έχει δεχθεί ο νεαρός γιατρός είναι δεκάδες στα social media και όχι μόνο. Όμως αυτό που έκανε αλγεινή εντύπωση είναι ότι κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις