ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λακωνίας, ιατρός, Χαράλαμπος Σκούρος ευχαριστεί δημόσια τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν, συγχαίρει τους συνυποψήφιούς του για την ποιότητα του προεκλογικού αγώνα και καλή τους προοδευτικούς πολίτες της Λακωνίας στην κάλπη για ψήφο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στον Πέτρο Τατούλη.

Το ευχαριστήριο - προσκλητήριο

«Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους τους Λάκωνες, άνδρες και γυναίκες, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις Περιφερειακές εκλογές της προηγουμένης Κυριακής και με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για την ποιότητα του προεκλογικού αγώνα που δώσαμε. Έναν αγώνα Τίμιο, με τις δικές μας Δυνάμεις, χωρίς καμία βοήθεια από Κομματικούς στρατούς ή περιοδεύοντες Υπουργούς.

Την Κυριακή στις 15 Οκτώβρη, έχουμε να δώσουμε μία νέα σημαντική μάχη απέναντι στο γνωστό «σύστημα». Θα την δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Καλώ όλους τους προοδευτικούς Πολίτες της Λακωνίας και της Πελοποννήσου να συνταχθούν, να στηρίξουν και να ενισχύσουν την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» και τον Πέτρο Τατούλη.

Αγωνιζόμαστε για μία Ανεξάρτητη Περιφέρεια στην Πελοπόννησο, χωρίς Προστάτη, χωρίς Κηδεμόνα και το σημαντικότερο ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Και πάλι σας ευχαριστώ για την εκτίμησή σας.

Όλοι μαζί την Κυριακή για τη ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ».

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Σκούρος

Ειδικός Καρδιολόγος - Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις