ΛΑΚΩΝΙΑ. O πρώην διεθνής τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας έχει αφήσει το ποδόσφαιρο από το 2014 και εδώ και κάποια χρόνια ασχολείται με τις ελιές και τα αμπέλια. Έχει δημιουργήσει το κτήμα του στον Ασωπό Λακωνίας, τόπο καταγωγής της συζύγου του, Χρυσαυγής Ατσιδάκου και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Λακωνίας, για να βλέπει την οικογένειά του.

Η εκπομπή «Happy Day» τον συνάντησε στο κτήμα του, με τον πρώην τερματοφύλακα να περιγράφει την καθημερινότητά του ως αγρότης.

Σταμάτησα το ποδόσφαιρο κι έγινα αγρότης

«Σταμάτησα το ποδόσφαιρο το 2014-2015 και ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις ελιές το 2016. Είναι τα μέρη της συζύγου μου που υιοθέτησα κι εγώ ο ίδιος. Το κτήμα μας έχει κατά βάση ελιές που παράγει το ελαιόλαδό μας και τώρα ετοιμάζουμε και τους αμπελώνες μας. Σήμερα έχουμε 200 ιδιόκτητα στρέμματα. Δε γεννήθηκα με αγρότες γονείς, εγώ το ξεκίνησα από την αρχή» δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Ιδρώνω και να λερώνομαι

«Μου αρέσει να ιδρώνω και να λερώνομαι» αποκάλυψε και πρόσθεσε πως του αρέσει πολύ το κλάδεμα των αμπελιών, το οποίο επιμελείται μόνος του.

Επένδυσε στη γη όσα έβγαλε από την μπάλα

«Είχε οικονομικό ρίσκο όταν ξεκίνησα. Όσα χρήματα έβγαλα από το πρώτο κομμάτι της ζωής μου, το ποδόσφαιρο, χρειάστηκε να τα επενδύσω στο δεύτερο, στις ελιές. Τα παιδιά έρχονται μαζί μου στο κτήμα για τρεις μήνες το καλοκαίρι και εγώ ανεβοκατεβαίνω» πρόσθεσε ο πρώην τερματοφύλακας, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όταν ο γιος του σε ηλικία 2,5 ετών, τον κρατούσε από το πόδι για να μη φύγει σε άλλο ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις